Acest site a apărut din dragoste pentru sport, din pasiune pentru jurnalism şi este dedicat oricărei forme de activitate sportivă din Buzău şi nu numai. Cu timpul, prieteni ai mei şi ai sportului s-au alăturat acestui demers, pentru a construi ceea ce vedeţi acum.
Oricine simte nevoia e invitat să-şi spună părerea despre orice legat de sport, însă atenţie: nicio formă de limbaj vulgar şi nicio jignire nu vor fi tolerate.
Vă invit cu drag într-o lume magnifică, palpitantă, veche de când lumea dar mereu nouă şi atractivă: lumea sportului.
Mereu primul la minge. Niciodată în ofsaid. Cele mai proaspete ştiri, cronici, interviuri şi imagini. Doar pe www.buzaulsportiv.ro!

Cont Premium

Fă-ţi cont premium pe Buzăul Sportiv şi fi primul care află cele mai proaspete informaţii din sportul buzoian. Beneficind de platforma premium ai acces online la cea mai bogată arhivă multimedia din sportul buzoian, posibilitatea de a primi ştiri direct pe mobilul sau e-mail-ul tău şi livescore de la partidele echipei preferate din judeţ. În plus, poţi citi ediţia printată online iar săptămânal ai articole premium, anchete sportive şi economice, doar pentru tine.

Buzăul-Sportiv.ro Primul loc în sportul buzoian.

Rezultatele echipei favorite, în timp real, pe mobilul tău.

Indiferent unde eşti ştii de fiecare dată ce face echipa ta preferată. Livescore direct pe mobilul tău, plus cele mai proaspete informaţii. Dacă îţi place să nu ratezi nicio fază, atunci cu siguranţă abonamentul Premium este pentru tine.

Conținut multimedia și exclusivist.

Serviciul premium vine în întâmpinarea adevăraţilor suporteri. Rezumatul video al celor mai importante evenimente sportive, evenimente sportive înregistrate integral, conferinţele de presă plus interviuri în exclusivitate doar cu abonamentul Premium. Plus analize sportive şi financiare ale celor mai importante structuri sportive din judeţ, toate doar pentru tine!

Cele mai proaspete informații din sport direct pe mobilul tău.

Vrei să fii primul care află ultimele noutăţi din sportul buzoian? Noi îţi oferim cele mai proaspete ştiri din sport direct pe tableta sau smartphone-ul tău de îndată ce sunt postate.

Citești online ediția printată.

Online e mai bine. Ai acces la cea mai bogată arhivă multimedia din sportul buzoian, oricând, de oriunde. Citeşti săptămânalul sportiv online, salvezi articolele favorite şi îţi faci propria selecţie de ştiri din sporturile care te interesează.