Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

La nici şase luni de la înfiinţarea SAL Sport Râmnicu Sărat, şcoala de fotbal a fostului jucător al Universităţii Craiova şi al Gloriei Buzău, Salih Jaber, guparea râmniceană şi-a adjudecat primul trofeu. Este vorba despre Dribbling de Crăciun, o competiţie de fotbal juvenil, organizată în Municipiul Bacău, câştigată la categoria 2012 de grupa antrenată de fostul internaţional irakian.

SAL Sport Râmnicu Sărat, grupa 2012: Andrei Apostol (portar), David Olteanu, Ioniță Raul, Stoian Dorin, Ifrimescu Petru, Furfurica Rareș, Barbu Dragoș, Buita Ioan, Pandele Patrick şi Salih Raman – cel mai bun marcator din campionat (10 goluri).

SAL Sports Râmnicu Sărat – AS Viitorul Bacău: 4 – 1 (grupe)
SAL Sports Râmnicu Sărat – CS Aerostar Bacău: 2 – 2 (grupe)
FC Bacău – SAL Sports Râmnicu Sărat: 2 – 5 (grupe)
SAL Sports Râmnicu Sărat – ACS Drips 2017 Botoșani: 5 – 1 (semifinală)
SAL Sports Râmnicu Sărat – CS Aerostar Bacău: 4 – 2 (finală)

„A fost o competiţie destul de dificilă ca nivel pentru noi, care de abia ne-am înfiinţat în urmă cu câteva luni. Mai avem mult de muncă, foarte multe detalii de pus la punct, foarte multe lucruri de făcut dar aceste prime rezultate sunt încurajatoare. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne susţin activitatea, inclusiv părinţilor care sunt alături de noi la orice pas” – Salih Jaber, SAL Sport Râmnicu Sărat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.