Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Omul de afaceri râmnicean, Viorel Tudose, finanţator al clubului de fotbal Argeş Piteşti va oferi formaţiei din Trivale cel mai mare contract de publicitate de care a beneficiat clubul piteştean în istoria sa. Potrivit jurnaliştilor de la Jurnalul de Argeş:

„Surpriză uriașă, de suporter adevărat! Deși firma Getica 95 n-a ieșit încă din insolvență, Viorel Tudose, sponsorul din ultimele două sezoane al FC Argeș, a decis să ajute în continuare echipa. Conform surselor noastre, o va face sub forma unui contract de publicitate a cărui valoare se învârte în jurul sumei de 500.000 euro, plus TVA, pentru sezonul în curs.
Suma e peste așteptări pentru un club de provincie și cu ea Tudose va închide gura celor care au mai vociferat până acum pe seama lui. Din câte am aflat, firma Getica 95 va plăti 25.000 euro pentru fiecare meci, dintre cele 20 jucate acasă de FC Argeș.”

Viorel Tudose este cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport. Acesta a finanţat de-a lungul anilor atât HCM Buzău (handbal feminin), cât şi echipele de fotbal din Buzău, defuncta FC Gloria Buzău şi CSM Râmnicu Sărat. Mai mult, acesta s-a implicat la HCM Roman (handbal feminin) şi Ceahlăul Piatra-Neamţ (fotbal).

Potrivit aceleaşi publicaţii, Tudose are ambiţii europene cu gruparea din Argeş:

„Prepeliță și-a prelungit contractul pentru un an de zile, cu posibilitatea de reînnoire pentru încă un an, iar obiectivul este accederea în play-off. Este normal să aibă acest obiectiv, pentru că am fost acolo și acolo ne este locul. Dar în play-off să nu să terminăm ca anul acesta, pe locul șase, ci să facem o figură frumoasă. Trebuie să ne batem de la egal la egal cu toate celelalte cinci competitoare și să avem un obiectiv mai îndrăzneț față de ce s-a întâmplat în acest sezon, pe care îl consider regretabil pentru partea de play-off și extraordinar în sezonul regular. Dacă dați în urmă declarațiile mele, veți vedea că și anul trecut s-a întâmplat la fel, adică, odată atins obiectivul, unii dintre jucători au agățat ghetele-n cui, să spun așa, sau caracterul și nu prea au mai fost interesați de rezultatele echipei. Și-au încasat bonusurile și în acel moment se gândeau la viitoarea destinație, așa că nu prea i-au mai interesat culorile clubului FC Argeș. Rămâne acum ca noi, cei care ne ocupăm de acest club, să găsim soluții ca în viitor aceste lucruri să nu se mai repete. Avem două experiențe de acest gen… Revenind la întrebare, repet, obiectivul este accederea în play-off și o clasare cât mai bună în Cupa României și, de ce nu, accederea în cupele europene.” 

Sursă foto: 60am.ro

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.