Roman, subiect de dispută între Gloria şi Olimpia

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

roman

Fotbalistul Ionuţ Roman, transferat iarna trecută de la Olimpia Râmnicu Sărat la Gloria Buzău, reprezintă mărul discordiei între cele două reprezentante ale judeţului Buzău în al treilea eşalon al fotbalului românesc. Valeriu Sfinteş, preşedintele grupării râmnicene, a dat tonul. Oficialul râmnicean nu este mulţumit de maniera în care fostul fotbalist al Olimpiei a fost tratat la Buzău, motiv pentru care îl vrea înapoi la Râmnicu Sărat.
„Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat. Nu este normal. Noi am crezut că facem un bine Gloriei Buzău, tocmai din acest motiv le-am şi cedat cinci dintre cei mai buni jucători ai noştri. Am auzit totul felul de acuze, potrivit cărora ba nu a vrut să joace, ba a trântit nu ştiu ce ­meciuri. Dacă ştiam că în acest sens va decurge colaborarea ­dintre noi şi buzoieni, nu-l mai lăsam să plece”, a declarat Valeriu Sfinteş, preşedinte Olimpia Râmnicu Sărat.
Dan Tulpan, preşedintele buzoienilor, nu a dat curs atacurilor lansate de Sfinteş. Oficialul buzoian s-a rezumat la o scurtă declaraţie:
„Niciodată în viaţa mea nu am spus despre acest jucător că a trântit meciuri sau că nu a vrut să joace. Îl invit pe domnul Sfinteş într-o conferinţă de presă, alături de Roman, în care să elucidăm şi acest caz. Deocamdată, avem altele pe cap”. Ionuţ Roman are o relaţie de câţiva ani cu una din fiicele preşedintelui râmnicean, Valeriu Sfinteş, şi se va întoarce la Râmnicu Sărat în această vară la Olimpia, la cere­rea formaţiei din Crâng.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.