Săgeata Năvodari în Liga I la Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

stadion-crang

Buzoienii ar putea avea din nou parte de fotbal de primă mână. Divizionara secundă Săgeata Năvodari, ocupanta locului trei în prima serie a Ligii a II-a, şi-ar dori să dispute meciurile din primul eşalon la Buzău. Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele Gloriei, echipă ce are în administrare arena din Crâng.
Oficialul buzoian a spus că a avut o discuţie cu omologii de la Năvodari, prin intermediul cunoscutului om de fotbal Teia Sponte şi că aceştia ar fi dispuşi să evolueze la Buzău în cazul în care vor ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc. Singurul impediment ar fi suprafaţa de joc, care nu beneficiază de un sistem automat de încălzire. În ciuda acestui aspect, Dan Tulpan, conducătorul formaţiei din Buzău, a găsit o metodă prin care arena „Gloria” poate organiza meciurile din primă ligă: „În cazul în care Săgeata îşi va dori să evolueze la Buzău, acest lucru poate fi făcut doar dacă realizăm un sistem automat de încălzire a suprafeţei de joc. Noi nu ne permitem acest lucru în momentul de faţă, dar din banii pe care îi vom lua pe chirie vom satisface şi această problemă.”

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentEtapă încinsă în cadrul Trofeului Buzăul Sportiv
Articolul următorRoman, subiect de dispută între Gloria şi Olimpia
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".