Să fie anul nostru? Handbalistele din Buzău aproape de Liga Naţională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
hm-buzau-2013
Sursă foto: HMBuzău.ro

Echipa locală de handbal feminin a reuşit să se impună în deplasarea de la Piatra Neamţ, în cadrul rundei cu numărul şase din Divizia A. Echipa antrenată de Romeo Ilie s-a impus cu 28 la 22, după ce la pauză conducea cu 15 la 8.  Romeo Ilie, tehnicianul formaţiei buzoiene s-a bazat încă de la începutul partidei pe „veterana” Anca Lipan – Ionescu, revenită după o perioadă în care a fost accidentată. Graţie victoriei obţinute sub Pietricica dar şi al jocurilor disputate în această etapă, în care Unirea Slobozia şi Şcoala nr. 181 au terminat la egalitate (29 la 29), rezultat care convine de minune buzoiencelor, trupa antrenată de Romeo Ilie a luat o opţiune solidă pentru primul loc în ierarhia Diviziei A. Ştefan Miloş, preşedintele HM Buzău s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei buzoiene din deplasarea de la Piatra Neamţ: „Avem un lot de jucătoare bune, însă conjunctura pentru a încheia stagiunea pe primul loc nu ne favorizează. Avem foarte multe jocuri în care trebuie să păstrăm o evoluţie constantă  şi să ne atragem puncte puse în joc”, a precizat Ştefan Miloş, preşedintele formaţiei buzoiene.

Etapa următoare, Lipan et Compania vor juca în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” în faţa formaţiei Rapid Bucureşti. Meciul este programat pentru vineri, 1 noiembrie, de la orele 17.00, intrarea spectatorilor fiind gratuită.

H.M. Buzău: Claudia Boronschi, Laura Bujoiu, Alina Lupu – Bianca Grigore (6), Simona Duţă (5), Maria Radu (3), Anca Lipan (3), Roxana Răchiţeanu, Roxana Tabarcea, Liliana Crăciun (7), Alexandra Ciolpan, Larisa Baciu (4), Daniela Udrea, Roxana Bratu, Ema Stoica, Gabriela Drugău.

CLASAMENT-DIVIZIA-A

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.