Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Potrivit liga 2.ro, la sfârşitul înfrângerii cu Poli Iaşi, Cristi Pustai a atins subiectul echipelor care nu au drept de promovare în SuperLigă și a punctat că formațiile în cauză nu ar trebui să fie acceptate în play-off. Același lucru l-a spus Pustai și în sezonul trecut, referindu-se la Steaua.

”Românească mi se pare situația! Eu în primul rând nu înțeleg de ce o echipă care intră într-o competiție nu are dreptul să câștige, nu are dreptul să promoveze. Iar apoi nu înțeleg de ce-i mai spune la play-off grupa pentru promovare, dacă în grupa asta intră echipe care nu au voie să promoveze. Păi atunci nu au ce să caute în grupa asta! Am avut un caz anul trecut, ar fi trebuit să se ia o măsură. Mi-aș dori să intre toate cinci în play-off, să vedem pe urmă ce se va întâmpla. Vor fi numai meciuri de baraj, o să avem baraje peste baraje. Când se vor juca? Dar nu pot spune mai multe, poate primesc și vreo amendă. Dacă nu au voie să promoveze sportiv, nu au ce să caute atunci în grupa promovării. E logic”, a declarat antrenorul Buzăului.

Următoarele participante în Liga 2, sezonul 2022-2023, sunt cluburi de drept public: Clubul Sportiv al Armatei, CSM Slatina, CSC Dumbrăvița, CS Minaur Baia Mare, CSC 1599 Şelimbăr care nu au drept de promovare în prima ligă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.