Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Declaraţie halucinantă şi incredibil de amuzantă a antrenorului principal al secţiei de volei de la SCM Gloria Buzău. Tânărul Răzvan Parpală a afirmat ieri, în cadrul conferinţei de presă organizată la sediul grupării din Crâng că echipa de volei a clubului are „cel mai numeros public din ţară”, făcând totodată şi o aproximare „în jur de 600-700 de spectatori”. Cuvintele tehnicianului buzoian nu puteau rămâne fără ecou, mai ales că afirmaţia cu iz propagandist depăşeşte orice limite.

Dovada concretă o reprezintă chiar galeriile foto postate pe pagina de Facebook oficială a secţiei conduse de Marian Boldişteanu. Dacă la ultimul meci, Parpală a spus că au fost 600-700 de oameni, un număr dublu dacă vrem să fim drăguţi, faţă de cel real, la jocurile din acest sezon, media nu a depăşit 120 de persoane în tribunele Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”.

De menţionat faptul că accesul la meciurile echipei de volei masculin a SCM Gloria Buzău este gratuit. Secţia de volei a grupării din Crâng evoluează în prima ligă valorică din ţară, ocupând poziţia a cincea din 10 echipe, cu 16 puncte şi are în componenţă trei jucători străini, „toţi trei cei mai buni din Divizia A1 pe posturile lor”, potrivit spuselor antrenorului buzoian.

VIDEO | CONFERINŢĂ SCM GLORIA BUZĂU

Galeriile foto ale meciurilor din acest sezon, disputate în Sala Sporturilor din Buzău:

SCM Gloria Buzău – CS Știința Explorări Baia Mare 3-1
SCM Gloria Buzău vs ACS Volei Municipal Zalău 0 – 3
SCM Gloria Buzău – CS Unirea Dej 3-1
SCM Gloria Buzău – Universitatea Cluj: 3-0
SCM Gloria Buzău – CSM Câmpia Turzii 3-0
SCM Gloria Buzău – ASC Volei Club Zalău 3-0

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.