Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Vasile Niţă, directorul interimar al SCM Gloria Buzău a intrat în dizgraţia edilului municipiului Buzău, Constantin Toma. Informaţia a fost furnizată de cele mai citit site de ştiri locale, ReporterBuzoian în această după amiază.

„Circulă zilele astea o vorbă prin târg cum că directorul SCM Gloria Buzău (clubul finanțat anual de Primărie cu peste 70 de miliarde de lei vechi) ar fi căzut în dizgrațiile liderului de la Palatul Comunal. Mai mult decât atât, oameni de sport din urbe acreditează ideea că zilele lui Vasile Niță la cârma clubului din Crâng ar fi numărate.

Că e vorba despre tradiționala bătălie pe ciolan sau despre o oarecare nepotrivire a actualului manager în fruntea clubului n-o putem ști cu siguranță nici noi. Cert este că evenimentele recente au venit la pachet cu o oarecare doză de nesiguranță și scepticism, explicabilă și prin lipsa de transparență de la nou înființatul club.

Unii dintre cei implicați direct în fenomenul sportiv îi reproșează managerului lipsa de viziune. Alții reclamă conduita de vătaf, în timp ce alții arată cu degetul înspre cheltuirea banului public. Ar fi complet lipsit de eleganță să ne pronunțăm asupra vreunuia dintre aspecte, mai ales că toate informațiile vehiculate în acest material sunt venite „pe surse”.

  • ReporterBuzoian.ro

Potrivit surselor noastre, oamenii din jurul primarului Constantin Toma au purtat deja tratative cu mai mulţi oameni de sport din judeţ şi nu numai. O surpriză ar fi numirea unui manager din afara graniţelor judeţului. Tot potrivit surselor noastre, edilul buzoian s-a săturat de greşelile repetate ale lui Niţă şi de contribuţia slabă de imagine pe care SCM Gloria Buzău o aduce consilierilor locali şi domniei sale. Citeşte articolele următoare:

1. Cinci foşti angajaţi la Martelli, societatea care finanţa Stejarul, aduşi de Niţă la Gloria? Directorul SCMGB: „Nu răspund la această întrebare”

2. SCM GLORIA BUZĂU | Club cu renume, caut preşedinte! Care sunt condiţiile pentru a conduce SCMGB? + lista „potenţialilor”

3. SCM GLORIA BUZĂU | „O ţuică pentru domnul Niţă!” Conducătorul SCMGB, la un pas să scrie istorie!

4. SCM Gloria Buzău a dat înapoi 18 miliarde din cele 27 alocate în 2017! Peste 70 de miliarde, bugetul în 2018!

5. SCM GLORIA BUZĂU | TRANSPARENŢĂ. Jumătate de miliard pentru biletele de avion a şase rugbişti?! Niţă a explicat sponsorizarea de la Eurosting

Constantin Toma a făcut eforturi serioase pentru relansarea sportului buzoian, prin înfiinţarea SCM Gloria Buzău şi tocmai de aceea nu vrea să repete greşeala numirii unui conducător în pripă, aşa cum s-a întâmplat cu Niţă. Practic, fostul conducător al formaţiei de rugby Stejarul Buzău se află încă în funcţie doar din cauza faptului că autorităţile locale îşi iau în calcul cele mai bune posibilităţi pentru a alege un urmaş demn de poziţia care ii se oferă.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Un cadru militat sa conduca sportul din Buzau?? Ce mare sportiv de performanta a fost?? Dupa cum a precizat Dl Primar. Este o regula la Buzau, care se pare se mentine, inceputa cu domnia “marelui “presedinte Tulpan( am ajuns sa jucam cu curcile ), si se continuna cu decizii lipsite de sens, prin aducerea unor oameni care sunt paralel cu fenomenul sport. Dl Toma, ar fi bine sa va uitati mai cu atentie prin Buzau, la fosti sportivi de performanta care au facut totusi ceva pt acest oras, sa nu mai spun ca sunt cativa care au fost si manageri la firme mari, si cunoscuti in lumea sportului, ii aveti aici , in Buzau.Nu faceti aceeasi greseala ca fostul primar.