Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

#EchipaBuzoienilor a desfăşurat ultimul antrenament înaintea meciului în care va înfrunta FC Buzău, câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană, din cadrul SuperCupei de Buzău. Întâlnirea cu concitadina este programată joi, 17 august, începând cu ora 20:00 pe stadionul „Gloria” din Buzău.

Valentin Stan, tehnicianul buzoienilor de la Metalul a organizat o şedinţă de pregătire lejeră, în care au fost angrenaţi toţi componenţii echipei. Antrenamentul s-a bucurat de prezenţa preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, domnul Adrian Petre şi de vizita fostului jucător al formaţiei Sportul Studenţesc, Vasile Nicola. Ambii au urmărit timp de câteva minute antrenamentul desfăşurat pe stadionul „Cornel Negoescu” şi i-au încurajat pe elevii lui Vali Stan înaintea confruntării cu FC Buzău. Iată ce a declarat antrenorul celor de la Metalul înaintea partidei cu FC Buzău:

„Suntem încrezători înaintea meciului cu FC Buzău. Este un meci pe care îl vom trata serios, chiar dacă în câteva zile vom debuta în noua stagiune a Ligii a III-a. Vom începe meciul cu cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziţie pentru că în joc este un trofeu. Partida cu FC Buzău se va juca cu inima, din orgoliu. Nu vom oferi nici un bonus financiar pentru acest meci, deoarece băieţii trebuie să dovedească că sunt cea mai bună echipă din judeţ” – Vali Stan, antrenor AFC Metalul Buzău.

Partida dintre FC Buzău şi AFC Metalul Buzău va putea fi urmărită în timp real pe contul de facebook al publicaţiei Buzăul Sportiv, partener media al #EchipeiBuzoienilor. Accesul spectatorilor la această întâlnire este gratuit. Iată câteva imagini de la ultimul antrenament al formaţiei Metalul Buzău, dinaintea SuperCupei de Buzău. Foto: Andrei Piţigoi

GALERIA COMPLETĂ ESTE DISPONIBILĂ PE CONTUL DE FACEBOOK/ METALUL BUZAU 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.