SUPERCUPA | FOTO & VIDEO. Victorie din adâncul inimii! Metalul Buzău – FC Buzău: 5-2, (5-0)

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Doar de 90 de minute au fost nevoie pentru ca Metalul Buzău să aducă primul trofeul al stagiunii 2017-2018 în vitrina clubului. Fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan s-au impus cu 5 la 2, (5-0 la pauză) în faţa concitadinei FC Buzău. Fără a călca pedala de acceleraţie, jucătorii buzoieni au marcat 5 goluri în prima repriză.

Aproximativ 1.500 de buzoieni au asistat joi seară, pe stadionul „Gloria” din Buzău la primul succes din noua stagiune a fotbaliştilor de la Metalul Buzău. Jucătorii pregătiţi de Vali Stan au obţinut o victorie lejeră, scor 5 la 2 în faţa celei de-a doua echipe a oraşului, FC Buzău, autoproclamată „urmaşa Gloriei”. Marian Manea a deschis scorul în minutul 10, după o execuţie superbă, de la peste 35 de metri (video min. 07:07). Buzoienii şi-au continuat „recitalul” prin Alin Iacob, care a înscris golul doi al celor de la Metalul Buzău în minutul 14 (video min. 11:30). Mini-internaţionalul buzoian a îndeplinit o simplă formalitate din marginea careului de şase metri, după o pasă a lui Valentin Lungoci. Minutul 17 a adus cel de-al treilea gol al echipei antrenate de Vali Stan. Incursiunea spectaculoasă a mijlocaşului Ion Mihai (video min. 14:12) s-a încheiat cu modificarea tabelei, după ce „spiriduşul” buzoienilor a „înşirat” trei adversari şi a marcat cu sânge rece, după un şut plasat la colţul scurt. Mădălin Puşcă a marcat în minutul 39 al partidei, după ce l-a învins pe Guiu de la punctul cu var (video min. 36:20). Cu doar patru minute înainte de fluierul final al primei reprize, Stan a dus scorul la 5-0 după o lovitură de pedeapsă executată în forţă. (video 38:50). Partea secundă a confruntării de pe „Gloria” a adus singurele reuşite ale celor de la FC Buzău. Fundaşul Cosmin Mănăilă, aflat la primul meci în tricoul roş-albastru a înscris primul gol al formaţiei sale în minutul 67 (video 19:20), pentru ca trei minute mai târziu, Dan Pârvu, fundaşul supraponderal al celor de la FC Buzău să scape de marcajul fundaşilor de la Metalul şi să îşi treacă numele pe lista marcatorilor cu un şut din marginea careului mic. (video 21:30).

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO COMPLETĂ (facebook.com/BuzaulSportiv2011)

Săptămâna viitoare, Metalul Buzău va debuta în noua stagiune a Ligii a III-a în compania formaţiei Înainte Modelu, într-o partidă care va avea loc pe teren propriu, în timp ce FC Buzău, nou promovată în prima ligă judeţeană, va juca pe stadionul „Gloria” cu Avântul Zărneşti, pe 2 septembrie.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU