Trofeul Buzaul Sportiv ~ Program competiţional

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

AFIS TROFEUL BUZAULSPORTIV

Ieri, la sediul AS Galactic Buzău a avut loc tragerea la sorţi a celor două grupe din cadrul primei ediţii a Trofeului „Buzăul Sportiv” – ediţia I, mai 2013, întrecere de minifotbal destinată jucătorilor amatori. Iată componenţa celor două grupe, precum şi programul competiţional din prima fază a competiţiei:

GRUPA A: CONDOR BUZĂU, VULTURUL CÂNDEŞTI, LEGENDARII, AJAX 23 ŞI ARGHIR 2.

GRUPA B: ZUBRAC BUZĂU, BUZĂUL SPORTIV, SPARTANII, EVER GRUN, TAXIURILE ŞI ARGHIR 1

PROGRAM COMPETIŢIONAL „TROFEUL BUZĂUL SPORTIV”

I-a 12 mai 2013

ora 8:00 Vulturul – Arghir 2 –

ora 9:00 Zubrac – Arghir 1 –

ora 10:00 Legendarii – Ajax 23 –

ora 11:00 Buzăul Sportiv – Taxiurile –

ora 12:00 Spartanii – Ever Grun –

Condor stă.

Etapa a II-a 19 mai 2013

ora 8:00 Zubrac – Buzăul Sportiv –

ora 9:00 Ever Grun – Arghir 1 –

ora 10:00 Taxiurile – Spartanii –

ora 11:00 Arghir 2 – Legendarii –

ora 12:00 Condor – Vulturul –

Ajax 23 stă.

Etapa a III-a 26 mai 2013

ora 8:00 Ajax 23 – Arghir 2 –

ora 9:00 Ever Grun – Taxiurile –

ora 10:00 Arghir 1 – Buzăul Sportiv –

ora 11:00 Spartanii – Zubrac –

ora 12:00 Legendarii – Condor –

Vulturul stă.

Etapa a IV-a 2 iunie 2013

ora 8:00 Buzăul Sportiv – Spartanii –

ora 9:00 Vulturul – Legendarii –

ora 10:00 Taxiurile – Arghir 1 –

ora 11:00 Condor – Ajax 23 –

ora 12:00 Zubrac – Ever Grun –

Arghir 2 stă.

Etapa a V-a 9 iunie 2013

ora 8:00 Ajax 23 – Vulturul –

ora 9:00 Arghir 2 – Condor –

ora 10:00 Ever Grun – Buzăul Sportiv –

ora 11:00 Taxiurile – Zubrac –

ora 12:00 Arghir 1 – Spartanii –

Legendarii stă.

EXTRAS DIN REGULAMENT

  • Durata unei partide este de 50 de minute (două reprize x 25 de minute), durata pauzei: 5 minute. În fazele eliminatorii, dacă cele două echipe se află la egalitate după scurgerea timpului regulamentar se trece la executarea loviturilor de departajare; câte trei executanţi per echipă. Loviturile de pedeapsă acordate în urma cumulului de greşeli se execută de la 9 metri, în timp ce loviturile de pedeapsă acordate pentru henţ/ fault se execută de la 7 metri. Loviturile de departajare se execută de la 9 metri.

  • Echipele din teren vor fi formate din 7 jucători (6 jucători de câmp + portarul). Pe banca tehnică vor lua loc doar oficialii echipei şi jucătorii de rezervă.

  • Data de disputarea a partidelor nu se amână şi acestea se vor susţine la data şi ora stabilită. Amânarea se va face în cazuri excepţionale, din motive bine întemeiate, cu notificarea organizatorilor cu cel puţin 48 de ore înainte de ora de start.

  • Numărul de înlocuiri este nelimitat, cu condiţia ca acestea să se desfăşoare regulamentar.

  • În competiţiei nu pot lua parte jucători legitimaţi în cadrul întrecerilor organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Română de Futsal.

  • Jucătorul eliminat în urma cumului de cartonaşe galbene, sau pentru fault de joc va fi suspendat pentru un meci (următorul al formaţiei sale). Jucătorul eliminat pentru gest nesportiv (injurii, lovire ş.a.m.d) va fi suspendat două meciuri (următoarele ale formaţie sale) şi va achita o taxă de 50 de RON pentru a primi drept de joc.

  • Se sancţionează cu lovitură liberă indirectă: întârzierea jocului; prin orice mijloc prin care repunerea balonului în joc se face mai târziu de 5 secunde; atingerea cu mâna a balonului de către portar când aceasta i-a fost trimisă intenţionat de un coechipier; atingerea cu mâna a balonului de către portar când aceasta i-a fost trimisă din lovitură de la marginea terenului; intrarea prin “alunecare”, precum şi pentru celelalte abateri prevăzute de “Legile jocului”.

  • Criteriile de departajare la egalitate de puncte: 1) meciul direct, 2) golaverajul, 3) meci direct de baraj.

  • Echipamentul jucătorilor trebuie să fie adecvat. În cazul în care o echipă nu dispune de propriu echipament, va primi din partea organizatorilor veste distinctive. Accesul pe teren nu este permis cu ghete de joc cu crampoane.

  • Pentru alte nelămuriri se va face trimite către ROAF şi “Legile Jocului”. Regulamentul complet al jocului de mini-fotbal a fost adaptat acestei competiţii şi poate fi găsit pe site-ul www.galacticbuzau.ro, precum şi la sediul organizatorului.

Comisia de organizare este alcătuită din Ion Viorel, preşedinte onorific; Cristian Teodorescu, preşedinte A.S. Galactic Buzău; Andrei Piţigoi, preşedinte Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport “Buzăul Sportiv”.

Comisia de Disciplină este alcătuită din Andrei Piţigoi, organizator de competiţii; domnul Daniel Arghir, reprezentând echipa Arghir şi domnul Mihai Budescu reprezentând echipa Condor Buzău.

~ organizator ~

0741.903.645 / 0765.697.212 – Andrei Piţigoi

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.