VIDEO. Tulpan s-a săturat să fie atacat. Chibiţii de la Tribuna VIP puşi la plată

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-viorel-tulpan-dan

Președintele Gloriei Buzău i-a atacat subtil pe foștii jucători care îl contestă vehement. Dan Tulpan i-a invitat pe aceștia să cumpere bilete în sectorul V.I.P. pentru a ajuta clubul și a recunoscut că nu mai suportă acuzele venite din partea acestora. Un bilet în sectorul fotoliilor de la Stadonul Gloria va costa 10 lei.

După o lungă perioadă de tăcere, conducerea Gloriei a organizat astăzi o conferință de presă în care s-au discutat mai multe probleme cu care se confruntă clubul din Crâng. Dincolo de prezentarea lotului, a obiectivelor și a situației financiare, șeful echipei buzoiene s-a referit și la relația tensionată cu unii dintre foștii jucători. Mulți dintre ei îl contestă vehement pe Tulpan pentru management defectuos și lipsa de performanțe. Președintele Gloriei a recunoscut că s-a săturat de umilințele venite din partea acestora și i-a invitat să cumpere bilete în secorul V.I.P.
Un bilet pe arena din Crâng pentru sezonul 2014-2015 al ligii secunde va costa 5 lei, intrare generală, iar pentru sectorul VIP, 10 lei. Pensionarii, copiii și studenții vor avea acces gratuit. Dan Tulpan a declarat că a fost necesară această măsură și pentru că organizarea unui meci pe teren propriu depășește 7.200 de lei.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.