VIDEO.”Vioară” îşi doreşte promovarea dar este realist: „Fără bani nu se poate face nimic”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ion-viorel2

Antrenorul Gloriei Buzău a declarat joi, într- o conferință de presă că își dorește promovarea. Tehnicianul a recunoscut însă că acest obiectiv va fi aproape imposibil de atins fără bani. Viorel Ion crede că singurul obiectiv la ora actuala este acela ca echipa din Crâng să nu se retragă.

Viorel Ion își dorește imposibilul în condițiile în care situația financiară a clubului este dezastruoasă. Majoritatea jucătorilor sunt neplătiți de mai multe luni și numai intervenția antreno­rului a făcut ca unii dintre aceștia, printre cei mai ­va­loroși, să nu plece. Tehnicianul grupării din Crâng a declarat joi, în prima conferință de presă, că una este să îți propui un obiectiv și alta să poată fi îndeplinit.
În momentul de față, Gloria Buzău are un lot format din 27 de jucători și, pentru prima dată după mulți ani, majoritatea sunt buzoieni. Printre aceștia se numără Cristian Stoicescu, Georgian Marcu, Cătălin Vlaicu și Gabriel Bobe. În această vară, Gloria a reușit să facă cateva achiziții excelente, în condițiile în care situația financiară a clubului este extrem de precară. Este vorba de Daniel Ghiță, Lucian Pîrvu și Claudiu Dumitrescu, aduși de la CS Otopeni, și atacantul Mihai Damaschin. Gloria va debuta în noul sezon sambătă, pe teren propriu, împotriva echipei Sport Club Bacău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.