Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a fost învinsă pe teren propriu de Campionii FC Argeş, scor 0-2 în etapa cu numărul 11 din actuala stagiune a ligii secunde la fotbal. Rezultatul final şi jocul slab al buzoienilor a făcut ca la finalul partidei conducerea grupării din Crâng să ia în calcul despărţirea de antrenorul Andrei Prepeliţă, care se află la cârma grupării buzoiene din vară.

Cele doar patru puncte obţinute în ultimele cinci etape i-au zgâlţâit serios scaunul lui Andrei Prepeliţă care, în ciuda rezultatelor nefaste, se află în grafic pentru îndeplinirea obiectivului, iar în lipsă de variante viabile, conducerea clubului buzoian pare să-i mai dea credit cel puţin încă o săptămână, până la deplasarea pe terenul liderului Unirea Slobozia.

„Am analizat situaţia şi am stabilit de comun acord să continuăm alături de Andrei Prepeliţă. Urmează trei meciuri importante, două în campionat şi unul în cupă. În privinţa obiectivului, suntem în grafic, chiar dacă jocul nu este pe măsura aşteptăilor noastre” – Cristian Ceauşel, vicepreşedinte FC Buzău, reprezentant al Primăriei Municipiului Buzău în conducerea grupării buzoiene

„Personal, mi-am dorit ca Adrian Mihalcea să meargă mai departe cu noi, din păcate opţiunea sa a fost alta. Au mai fost două nume în pole-position până la Andrei Prepeliţă, însă am căzut de acord cu numirea sa. Din punctul meu de vedere, trebuie reunită întreaga conducere pentru a analiza şi a stabili ce este de făcut de acum înainte”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău, cel care în trecut a susţinut în dese rânduri că va opri robinetul cu bani către Crâng, dacă echipa nu va promova în Superligă.

Din surse demne de încredere, în spatele uşilor închise, partea privată din conducerea clubului buzoian şi-a exprimat retragerea susţinerii către Andrei Prepeliţă.

 

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.