Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău şi Măgura Cisnădie se întâlnesc sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în etapa a IX-a a Ligii Florilor. Înaintea confruntării directe, cele două formaţii sunt vecine de clasament, jucătoarele antrenate de Daniel Anca ocupând locul 8 cu 10 puncte, în timp ce formaţia din Cisnădie este cu o treaptă mai sus în ierarhia Ligii Florilor, cu 11 puncte. Etapa trecută, Gloria Buzău a reuşit să obţină in extremis un punct din deplasarea de la Zalău, scor 27-27, (14-14) după un joc făcut praf de brigada Badiu-Barbu, iar Măgura Cisnădie a câştigat acasă meciul cu CSM Tg. Jiu, scor 30-29, (14-14).

Conducerea clubului din Crâng a transmis un comunicat de presă privitor la toate detaliile legate de partida de sâmbătă. Îl redăm integral în rândurile alăturate:

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă invită sâmbătă, 4 noiembrie 2023, începând cu ora 18:00, la partida de handbal feminin, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația CS Măgura Cisnădie, în etapa cu numărul 9 a Ligii Florilor MOL.

Pentru meciul de sâmbătă, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 15 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarea casă de bilete, în funcție de numărul de bilete disponibile:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă sâmbătă, 04.11.2023, între orele 10:00 – 18:00). În același interval orar pot fi ridicate și abonamentele achiziționate online, pentru acest sezon competițional.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „F”, rândul 12.
Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul „F”, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.
Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul „F”, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentant al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.