Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Marina Baboi, speranţa atletismului românesc a reuşit o serie de performanţe remarcabile în acest weekend, la Campionatele Balcanice de Juniori I. Buzoianca în vârstă de doar 18 ani a reuşit să îşi adjudece trei medalii de aur, prima în proba de 100 de metri plat, cea de-a doua în proba de ştafetă 4 x 100 de metri şi ultima, aseară în proba de 200 de metri plat.

Weekend de poveste pentru buzoianca Marina Baboi. Tânăra atletă a reuşit să cucerească trei medalii de aur în cadrul Campionatelor Balcanice organizate la Piteşti. În competiţia dedicată juniorilor 1, Marina a ocupat prima poziţie în proba de 100 de metri plat, bifând un nou record personal: 11,71 de secunde.

Al doilea titlu balcanic a venit după ce echipa României s-a impus detaşat în proba de ştafetă 4 x 100 de metri, acolo unde Marina a fost ultimul schimb. Cu cele trei medalii obţinute la Piteşti, buzoianca a ajuns la 6 medalii obţinute în cadrul Campionatelor Balcanice. Ieri seară, Marina a alergat şi-n cadrul finalei probei de 200 de metri plat, acolo a reuşit alături de lotul tricolor să obţină o nouă medalie de aur.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.