VIDEO. Bidaşcu şi Tănase pleacă de la HM Buzău!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Pentru interul Oana Bidaşcu şi portarul Carmen Tănase, partida câştigată de HM Buzău a reprezentat ultimul joc în tricoul formaţiei buzoiene. Înţelegerile celor două jucătoare au expirat, urmând ca şefii clubului buzoian să se reorienteze către handbalistele tinere, de perspectivă.
Portăriţă Carmen Tănase şi interul Oana Bidaşcu au bifat ultima prezenţă pentru HM Buzău. Contractele celor două jucătoare aduse în vară au expirat, iar conducerea grupării nu şi-a exprimat dorinţa de a le prelungi.
În locul acestora, oficialii Handbal Municipal Buzău vor să transfere trei jucătoare. Una dintre acestea va fi portar, pentru a o substitui pe Tănase. Doleanţele şefilor echipei buzoiene ţin de vârsta noilor sportive, precum şi de perspectivele pe care acestea le au.
Deşi nu au dorit să divulge numele jucătoarelor vizate pentru un transfer la Buzău, oficialii echipei par să fi ţintit o campioană mondială la juniori şi încă una de la centrul olimpic.
Oficialii echipei Handbal Municipal Buzău vor stabili noi înţelegeri pentru jucătoarele dorite în momentul în care vor afla bugetul de care trupa antrenată de Romeo Ilie va beneficia în 2016, din partea autorităţilor locale şi judeţene.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.