VIDEO: Buzoianul Alin Manea, la final de stagiu de pregătire desfăşurat alături de „U” Craiova în Turcia

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

alin-manea-u-craiova

Buzoianul Alin Manea a intrat în graţiile unuia dintre cei mai duri antrenori români. Puştiul de la Universitatea Craiova a evoluat o repriză în fiecare din cele trei amicale disputate în Antalya. Manea va efectua și al doilea cantonament alături de „lei” în Turcia. Buzoianul a impresionat prin evoluţiile sale şi are mari şanse de a evolua constant pentru echipa „mare”, în 2015.


În primul cantonament centralizat desfăşurat de Universitatea Craiova în  Turcia s-a pus accent pe pregătirea fizică, iar una din speranţele fotbalului buzoian, Alin Manea a fost printre remarcaţii din trupa antrenată de Sorin Cârţu.
Jucătorul Ştiinţei a îndurat dificultatea antrenamentelor impuse de „Sorinaccio”, însă a fost de ajuns pentru ca fostul elev a lui Cristi Lupu de la Şoimii şi Viitorul Buzău să evolueze în fiecare partidă din stagiul din Antalya. Universitatea a avut programate trei jocuri de verificare, în care staff-ul tehnic a vrut să vadă la lucru întreg lotul, mizând pe formule echilibrate valoric pentru cele două reprize ale meciurilor.

Manea şi colegii săi au fost egalii turcilor de la Genclerbirligi, 1-1, au învins cu 3-0 azerii de la Khazar Lankaran şi au fost învinşi cu 1-0 de ruşii de la Anji. De menţionat că alb-albaştri au întâlnit echipe aflate pe finalul cantonamentelor, care urmează să înceapă returul. Manea a rămas la Craiova în pauza de trei zile dintre cele două stagii de pregătire şi va reveni în Antalya peste trei zile. Pentru cel de-al doilea stagiu din Turcia, delegaţia alb-albastră va fi cantonată la Kaya Palazzo. Vor fi două săptămâni de pregătire cu şapte jocuri de verficare.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.