VIDEO. Când vor fi premiaţi cei mai buni sportivi buzoieni?

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gala Laureaţilor, festivitatea anuală în care sunt premiaţi cei mai buni sportivi din judeţ, va avea loc pe 18 decembrie, la un restaurant din oraş. În cel mai sărac an din punct de vedere al performanţelor, cel mai bun sportiv al judeţului va fi, cel mai probabil, din lumea tenisului de masă.
Conform tradiţiei, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău va organiza şi anul acesta, Gala Laureaţilor, eveniment care reuneşte crema sportului buzoian. Faţă de anii trecuţi, festivitatea care va avea loc pe 18 decembrie va cuprinde doar premiile acordate celor mai buni 10 sportivi, la probele olimpice şi non-olimpice, precum şi un top al antrenorilor buzoieni.
Secţiunea “premii speciale” a fost înlocuită cu indemnizaţii pentru luna decembrie. Decizia celui mai important for de specialitate din Buzău vine în sprijinul sportivilor care în mod normal făceau parte din categoria “premii speciale”. Nominalizaţi în cadrul acestei secţiuni, sportivii erau remuneraţi cu o sumă simbolică pentru performanţele înregistrate de-a lungul anului. În 2015, ei vor primi o sumă de 3 – 4 ori mai mare, ca indemnizaţie de efort pentru luna în curs.
Cel mai râvnit titlu, acordat celui mai bun sportiv din judeţ anul acesta, va fi probabil acordat unui tenismen, cele mai mari şanse avându-le Constantin Cioti de la Clubul Sportiv Municipal Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.