Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliştii de la Sport Club Municipal Gloria Buzău şi-au arătat încă o dată limitele în confruntările cu echipele puternice din Liga a III-a. Jucătorii antrenaţi de cuplul Vasile Tudose – George Timiş au remizat, scor 3 la 3, pe teren propriu, în compania formaţiei Ştiinţa Miroslava. Secţia de fotbal a clubului căruia consilierii locali i-au aprobat cel mai mare buget din istoria sportului buzoian a coborât pe locul trei în ierarhia primei serii din eşalonul terţ.

Derby-ul etapei în prima serie a Ligii a III-a a adus doar un punct pentru fotbaliştii de la SCM Gloria Buzău. Oaspeţii şi-au confirmat intenţiile ofensive încă din debutul partidei, când Marin a făcut din fundaşii Gloriei simpli spectatori la execuţia sa de la 25 de metri care a trimis superb mingea în poarta buzoienilor (min. 15). Echipa din Miroslava a intrat în avantaj la cabine, iar la nici 15 minute de la reluarea jocului, Ciprian Petre a restabilit egalitatea de la punctul cu var (min. 57). Trei minute mai târziu, buzoienii obţin din nou un penalty, de data aceasta transformat de Mihalache (min. 60). Ajunşi la conducere, pe tabelă, jucătorii lui Timiş înscriu golul trei, în minutul 76, tot prin Mihalache, după un şut de la 16 metri. 3-1 pentru Buzău şi lucrurile păreau să intre pe făgaşul normal.

Final horror, cu fundaşii buzoieni dormind în ghete

Pentru SCM Gloria Buzău finalul s-a dovedit desprins din filmele de groază. Buzoienii au dormit în ghete, iar oaspeţii nu au reuşit doar să reducă din diferenţă, ci să restabilească egalitatea la trei. În minutul 90+2, nou intratul Chirilă a marcat pentru 3 la 2, iar în minutul 90+5, a înscris golul egalării, după o lovitură de cap.

VIDEO | SCM GLORIA BUZĂU vs. ŞTIINŢĂ MIROSLAVA: 3-3, (0-1)

CSM Râmnicu Sărat a pierdut cu 2 la 1 meciul disputat în deplasare, cu Sănătatea Dărăbani, în timp ce echipa buzoienilor, Metalul Buzău a remizat, scor alb 0 la 0, tot în deplasare, cu Şomuz Fălticeni. Oţelul Galaţi este liderul din C1, cu 13 puncte, la egalitate cu CSM Focşani. Podiumul este încheiat de SCM Gloria Buzău, cu 11 puncte. Celelalte două reprezentante ale judeţului Buzău în eşalonul terţ, CSM Râmnicu Sărat şi Metalul Buzău ocupă poziţiile, 14 (retrogradabil), cu doar trei puncte; respectiv 8, cu şapte puncte. Etapa viitoare, SCMGB va evolua pe terenul celor de la CSM Paşcani, în timp ce în Crâng, Metalul va primi vizita viceliderului CSM Focşani. Râmnicu Sărat va juca pe teren propriu cu CSM Roman.

Liga 3 | Etapa a V-a, 23 septembrie 2018 – Stadionul „Gloria” Buzău
SCM Gloria Buzău – Ştiinţa Miroslava: 3-3, (0-1)
Au marcat: Ciprian Petre (’56 pen.); Petre Mihalache (’61 pen.; ’75) / Alexandru Marin (’14); Teodor Chirilă (’90+2); Adrian Viorică (’90+5)
SCM Gloria Buzău: Rareş Şerban – Marius Drăguţ, Dragoş Ceauşel, Ionuţ Androne, Mădălin Puşcă, Costin Puşcă, Ionuţ Roman, Ciprian Petre (Răzvan Catană), Dănuţ Oprea, Andrei Truţă Petre (Mihalache), Florin Cazan (Andrei Cîmpeanu). Antrenor: George Timiş
Ştiinţa Miroslava: Bilba, Savoaia, Bucur, Tacutanu, Cerneutanu, Bordeianu, Dodan, Iovu, Botezatu, Nemtanu, Marin. Rezerve: Turita, Viorica, Chirila, Costin, Tanana, Sandu.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 

1 COMENTARIU

  1. Nu este nimic surprinzator, ce asteptari poti avea cand antrenorii sunt niste neica nimeni, toata viata lor au antrenat copii de 7-8-9 ani, despre ce vorbim? Cand vrei promovare, iti aduci la echipa oameni cu experienta , presedinte, dir sportiv, prifesionisti care stiu ce inseamna o promovare. Dl Timis , habar nu are pe ce lume traieste, in afara faptului ca merge doar cu nasul pe sus, in rest este nul din punct de vedere afministrativ.Stai la copii mai baiatule, ca acolo iti este locul.