VIDEO. Echipa din Crâng are şanse reale să intre în play-off

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Victoria cu 2 la 0 în faţa celor de la SC Bacău a dat elan jucătorilor din Crâng. Fotbaliştii buzoieni cred în şansele lor de a ajunge în topul celor mai bune echipe din seria I a Ligii secunde.
George Marcu, unul din căpitanii echipei este convins că Gloria poate ajunge în Top 6. Mijlocaşul buzoian speră ca problemele financiare ale grupării din Crâng să dispară în perioada imediat următoare, pentru ca gândurile coechipierilor săi să se îndrepte doar către fotbal.
Daniel Ghiţă, unul dintre jucătorii cu cele mai constante evoluţii în actuala stagiune, a spus că diferenţa de puncte poate fi remontată în partea secundă a campionatului.
În mod surprinzător, buzoienii sunt ajutaţi de rezultatele directe cu echipele situate în jumătatea superioară a clasamentului. Acest lucru se poate dovedi o sabie, cu două tăişuri, mai ales dacă Ghiţă şi Compania ratează accederea în play-off.
Pentru jucătorii Gloriei Buzău urmează vacanţa de iarnă, aceştia urmând a se reuni la începutul lunii ianuarie pentru pregătirea părţii secunde din campionat.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.