VIDEO. Trofeul “Buzăul Sportiv” Winter Edition începe în câteva zile

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
  • La competiţie vor participa echipe puternice din judeţ
  • Ion Viorel şi Romeo Bunică revin în teren

Cea de-a patra ediţie ediţie a Trofeului Buzăul Sportiv la minifotbal va avea loc în perioada 12-13 decembrie, urmând ca meciurile să se dispute pe terenul de minifotbal din cadrul Complexului Sportiv Galactic Buzău. Întrecerea este organizată de către Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport “Buzăul Sportiv”, alături de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, cu sprijinul BuzăulSportiv.ro, Opinia Buzău şi TV Buzău şi este destinată oricărui împătimit al sportului “rege”, aceasta fiind unica competiţie din judeţ care nu impune limită de vârstă sau valorică.

Echipe cu renume din judeţ

Şase echipe au confirmat deja participarea la cea de-a patra ediţie a Trofeului Buzăul Sportiv, majoritatea jucătorilor care alcătuiesc aceste formaţii evoluând la nivelul primului eşalon judeţean. Este vorba despre “regina” ligii a IV-a, Petrolul Berca, grupare prezidată de Andrei Marica; Tricolorul Gălbinaşi 1 şi 2, echipe conduse de Ionuţ Dragomir; două formaţii din Săgeata, prima condusă de Nicolae Crăciun, fostul vicecampion naţional la lupte libere şi a doua de Dragoş Stanciu. Acestora li s-a alăturat Arghir Buzău (Daniel Arghir), câştigătoare a mai multor competiţii organizate de Buzăul Sportiv. În pole-position se mai află Ion Viorel & Prietenii, Buzăul Sportiv, Viitorul Ruşeţu şi Spartac Zărneşti, formaţia condusă de familia Rădulescu. Alături de “clasicele” cupe şi diplome, câştigătoare competiţiei va primi set format din tricouri Adidas, plus un echipament pentru portar format din şort plus tricou. Competiţia se va desfăşura după regulamentul de minifotbal, cu mici modificări care vor fi stabilite în urma şedinţei tehnice la care vor participa toţi reprezentanţii echipelor participante. Numărul echipelor participante este limitat la 10 din cauza faptului că întrecerea se va desfăşura pe parcursul a doua zile. Pentru înscrieri şi alte detalii: Andrei Piţigoi – 0765.697.212!

ÎN NUMĂRUL URMĂTOR AL SUPLIMENTULUI BUZĂUL SPORTIV VA FI PUBLICAT PROGRAMUL COMPETIŢIONAL, ALĂTURI DE LOTURILE ECHIPELOR PARTICIPANTE!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.