VIDEO: Fără Pălimaru la Voluntari? Vârful buzoian s-a accidentat în meciul cu Academica Argeş

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
1412700139_palimaru
Sursă foto: fcgloriabuzau.ro Foto: Adrian Soare

Atacul Gloriei Buzău are de suferit după meciul cu Academica Argeş. Clement Pălimaru, cel mai bun om din ofensiva grupării din Crâng, a părăsit terenul accidentat şi ar putea să nu evolueze în duelul cu liderul seriei I din liga secundă. O soluţie ar fi Pantelie, însă nici vârful dobrogean nu şi-a revenit complet după ultima accidentare.


Situaţie dificilă pentru Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău înaintea jocului cu FC Voluntari, liderul seriei I din liga a II-a la fotbal. „Vioară” trebuie să găsească o soluţie în atacul buzoienilor în condiţiile în care Clement Pălimaru, cel mai bun jucător al grupării din Crâng în avanposturi, ar putea să nu joace din cauza unei accidentări suferite în jocul cu argeşenii de la Academica.

O soluţie ar fi Cristi Pantelie, însă nici vârful dobrogean nu este complet refăcut după o accidentare care l-a ţinut o perioadă indelungată în afara terenului de joc. Alternativa este Răduca, un jucător care a demonstrat prin evoluţiile din ultimele meciuri că merită postul de titular.

Gruparea antrenată de Ion Viorel este singura care a învins în actuala stagiune Academica Argeş şi FC Voluntari, ocupantele primelor două locuri. Confruntarea cu FC Voluntari va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu începere de la ora 11.00, în cadrul rundei cu numărul 14.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.