VIDEO: Victorie lejeră pentru handbalistele din Buzău. HM Buzău – Ştiinţa Bacău: 38–25 (18-14)

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

DSC_0276

Echipa locală de handbal feminin s-a impus în această după amiază cu 38 la 25 în faţa formaţiei Ştiinţa Bacău, una din cunoştiinţele mai vechi ale buzoiencelor. Trupa antrenată de Romeo Ilie a bifat una din cele mai bune şi totodată constante evoluţii.


Peste 400 de spectatori au fost prezenți, în această după-amiază, în tribunele Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”, pentru a asista la ultima reprezentaţie oficială de pe teren propriu a echipei locale de handbal, în acest tur de campionat. Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au reuşit să încheie prima parte a campionatului cu o victorie, impunându-se cu 38 la 25 în faţa unei formaţii, Ştiinţa Bacău, care a făcut la Buzău doar act de prezenţă.
Buzoiencele au început foarte bine partida, şi-au creat avantaj de patru goluri la sfârşitul primei reprize, au reuşit să-l menţină şi în partea secundă a meciului chiar l-au majorat la 13 goluri.
După disputarea turului de campionat, echipa locală se află pe treaptă a treia a podiumului, ultima care duce la barajul pentru accederea în Liga Naţională. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie au totalizat, în zece meciuri, şase victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în urma cărora au acumulat 19 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.