Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Construiţi piedestale, căci jucătorii de la HC Buzău merită statui!
Nu există metafore pentru a descrie performanţa obţinută de handbaliştii antrenaţi de Bogdan Constantin şi Georgian Băducu, zilele trecute în cadrul turneului de promovare/ retrogradare din Liga Zimbrilor (n.r. primul eşalon de handbal masculin din ţară) care a avut loc la Călărăşi. Plecaţi din postura de outsideri, cu un buget mic în comparaţie cu al celorlalte echipe din serie cu pretenţii la promovare, dar cu visul timid de a evolua în Liga Zimbrilor, buzoienii şi-au depăşit limitele reuşind două victorii din trei partide, asigurându-şi astfel biletele pentru prima ligă din ţară.

BUCURIA DUPĂ MECIUL CARE LE-A ASIGURAT BUZOIENILOR PROMOVAREA

Victoria grupării manageriate de Răzvan Voicu şi susţinută pecuniar de către Consiliul Judeţean Buzău este de poveste. Cu un lot alcătuit exclusiv din jucători buzoieni (n.r. HC Buzău fiind singurul club din ţară care, la nivel de seniori, se poate lăuda cu asemenea reuşită!) şi ultima şansă în faza turneului de promovare/retrogradare la accederea în Liga Zimbrilor, dar cu o evoluţie ascendentă încă de la înfiinţare, formaţia “lupilor” a încheiat en-fanfare cea mai bună stagiune din istorie.

CS HC BUZĂU – U CLUJ | MECI COMPLET

CS HC BUZĂU – CSM FĂGĂRAŞI | MECI COMPLET

CS HC Buzău 2012 a încheiat sezonul regulat pe poziţia secundă, cu următoarea linie de clasament: 18 meciuri, 14 victorii, o remiză şi trei înfrângeri, golaveraj 541-441 în urmă căreia a acumulat 43 de puncte, la 11 distanţă de prima clasată, Ştiinţa Municipal Bacău şi la 5 de CS Atletico Alexandria, formaţie ce a închis podiumul Diviziei A, Seria A. Buzoienii „au prins” locul de baraj, acolo unde au bifat două victorii, cu Universitatea Cluj, scor: 31-22 (15-10 la pauză) şi CS Atletico Alexandria, scor 30-27, (14-13 la pauză) şi au suferit o înfrângere cu CSM Făgăraşi, scor 33-15, (18-10 la pauză).

CS HC BUZĂU 2012 – ATLETICO ALEXANDRIA | MECI COMPLETRămâne de văzut dacă buzoienii se vor înscrie în Liga Zimbrilor, după performanţa uimitoare reuşită zilele trecute. Noul sezon al primei ligi de handbal masculin din ţară este programat să înceapă în luna septembrie.

VEZI AICI EMISIUNEA PRELUNGIRI ÎN CARE A FOST INVITAT RĂZVAN VOICU, MANAGERUL ECHIPEI DIN BUZĂU, ÎN CARE S-AU DISCUTAT PLANURILE DE VIITOR ALE BUZOIENILOR DACĂ VOR PROMOVA ÎN LIGA ZIMBRILOR

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.