VIDEO: Gloria Buzău aduce primele puncte de „afară”. Buzoienii s-a impus lejer la Brăila, scor 0 – 2

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

braila-gloria

Divizionara secundă, FC Gloria Buzău, a reuşit să obţină primele puncte în deplasare, în actuala stagiune a ligii secunde. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel s-au impus cu 2 la 0, în deplasarea de la Brăila şi se menţin pe a cincea treaptă în ierarhia diviziei secunde.


Fotbaliştii Gloriei Buzău „au spart gheaţa” în deplasarea de la Brăila, reuşind să câştige primele trei puncte „afară”. Clement Pălimaru a contribuit decisiv la autogolul „semnat” de Necoară, în minutul doi al partidei. Fundaşul brăilenilor a trimis mingea înapoi propriului portar, iar goalkeeper-ul gazdelor, presat de atacantul buzoienilor nu a mai avut ce face decât să scoată mingea din plasa propriei porţi. Marcu şi-a confirmat statutul de servant cu doar două minute înainte de fluierul final al primei reprize. În urma unei lovituri de la colţ executate de optarul buzoienilor Dăniţa a înscris golul doi cu o lovitură de cap din marginea careului de şase metri. Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor s-a declarat mulţumit după victoria obţinută lângă Dunăre.

Miercuri, de la ora 11.00, buzoienii vor întâlni pe teren propriu Săgeata Năvodari, ocupanta poziţiei a treia în clasamentul primei serii din liga secundă. „Vioară” este încrezător în şansele elevilor săi de a obţine un rezultat bun în faţa formaţiei dobrogene.

Iată rezultatele complete înregistrate în cadrul etapei a VII-a din prima serie a ligii a II-a:
 
ACS Berceni – Rapid Suceava: 3 – 2
Unirea Slobozia – SC Bacău: 1 – 0
CS Baloteşti – Academica Argeş: 2 – 3
Săgeata Năvodari – FC Voluntari: 0 – 2
CF Brăila – Gloria Buzău: 0 – 2
FCM Dorohoi – Farul Constanţa: 3 – 2
 
În urma rezultatelor înregistrate sâmbătă, primul loc în ierarhia primei serii din Liga a 2-a este ocupat de Academica Piteşti, cu 16 puncte, urmată de FC Voluntari cu 15 şi Săgeata Năvodari cu 13. Gloria Buzău ocupă treapta a V-a, cu 12 puncte.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.