VIDEO. Gloria Buzău-Dacia Unirea Brăila 1-0. Răduca a adus victoria buzoienilor într-un meci încheiat cu scandal

1
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău s-a impus cu 1 la 0 în confruntarea disputată sâmbătă seară, la lumina reflectoarelor în compania formaţiei Dacia Unirea Brăila. Răduca a adus golul victoriei în Crâng, după o lovitură de la punctul cu var. La finalul partidei, Alin Pânzaru, tehnicianul brăilenilor şi un grup de spectatori buzoieni s-au înjurat şi au fost la un pas să se ia la bătaie.

Într-un meci care nu conta în ierarhia primei serii din liga a II-a, Gloria Buzău s-a impus la limită în faţa echipei Dacia Unirea Brăila, un adversar de tradiţie al grupării din Crâng. Unicul gol al partidei a fost marcat de Adrian Răduca, cu doar şapte minute înainte de fluierul final, dintr-o lovitură de pedeapsă.

Gol Adrian Răduca, min. 83. Gloria Buzău – Dacia Unirea Brăila: 1-0 

Atacantul buzoienilor s-a declarat mulţumit de victoria pe care Gloria a obţinut-o în compania grupării din Brăila şi speră să continue evoluţiile pozitive în tricoul formaţiei din Crâng.

Adrian Răduca, jucător Gloria Buzău

Vioară” le-a mulţumit jucătorilor săi pentru devotamentul arătat de-a lungul stagiunii curente şi a precizat că Gloria merita să fie în play-off-ul campionatului, în locul brăilenilor de la Dacia Unirea.

Ion Viorel, manager Gloria Buzău

În tabăra adversă, Alin Pânzaru, antrenorul formaţiei de lângă Dunăre a fost scârbit de maniera de arbitraj.

ofsaid gloria buzau - unirea braila
Sursă: Captură videi DigiSport

Tehnicianul oaspeţilor a spus că rezultatul final a fost influenţat de greşeala arbitrilor, care nu au validat golul marcat de Dima la finalul primei reprize, din cauza unui ofsaid sancţionat eronat.

Alin Pânzaru, antrenor Dacia Unirea Brăila

Confruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat cu un scandal iscat ad-hoc între tehnicianul brăilenilor şi reprezentanţii Gloriei Buzău, care s-au înjurat, s-au scuipat între ei şi au aruncat cu acuzaţii despre trucarea meciurilor. Pânzaru a fost scuipat de un buzoian şi a replicat cu aceeaşi monedă.

Sursă: captură video DigiSport
Sursă: captură video DigiSport
Sursă: captură video DigiSport
Sursă: captură video DigiSport

După meci, antrenorul brăilenilor i-am trimis pe buzoieni la Jilava, aluzie la penitenciarul care se află în localitatea ilfoveană şi la scandalul privitor la meciuri trucate în care este implicat clubul buzoian. Pânzaru le-a urat jucătorilor din Crâng viaţă uşoară în Liga a III-a, în schimb reprezentanţii grupării din Crâng au luat peste picior declaraţiile din tur ale antrenorului brăilean, care a afirmat că Gloria este o echipă de blatişti şi faza în urma căreia a fost acordat penalty-ul din care buzoienii au ieşit învingători.

„Tot la liga a III-a vă duceţi! La puşcărie să vă duceţi, la Jilava!”

Înfrângerea de la Buzău a împedicat echipa din Brăila să urce pe podium, în timp ce Gloria s-a apropiat la doar două puncte de primul loc din play-out. Dacia Unirea Brăila se află pe locul patru, cu 41 de puncte, în timp ce buzoienii sunt pe a opta treaptă în ierarhia primei serii din eşalonul secund, cu zece puncte mai puţin. Etapa viitoare, Gloria Buzău se va deplasa la Constanţa, acolo unde va întâlni formaţia Farul din localitate.

Gloria Buzău: A. Preda – A. Iordache, Ct. Vlaicu, Vîrtej, G. Ghiţă – Cl. Dumitrescu, Mug. Dedu – Danciu, Koprindzhiyski (Răduca, 35), D. Burlacu (N. Popescu, 66) – Pălimaru
Antrenor: Viorel Ion

Dacia Unirea Brăila: Olaru – G. Niţă, L. Ivan, Necoară, Frunză – C. Roşu, M. Dima (Olenic, 64), D. Oprea (Muscă, 70), Onofraş – St. Nicoliţă (Puşcaşu, 77), M. Enciu
Antrenor: Alin Pânzaru

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.