VIDEO. Gloria Buzău la un pas de victorie la Berceni! ACS Berceni – Gloria Buzău: 1-1

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Fotbaliştii Gloriei Buzău au fost la câteva minute de o mare victorie. Jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au încheiat la egalitate confruntarea disputată sâmbătă, în deplasare, pe terenul formaţiei ACS Berceni. Buzoienii au deschis scorul, însă au fost egalaţi cu doar 10 minute înainte de fluierul final. Cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat, Gloria se află la două puncte de locul şase, ultimul care duce în play-off.
Divizionara secundă, Gloria Buzău a fost la 10 minute de locul şase în ierarhia primei serii din liga a II-a, ultimul care duce în play-off-ul campionatului. Buzoienii au fost la un pas de o victorie pe terenul formaţiei ilfovene, ACS Berceni, dar au fost egalaţi în minutul 79 prin reuşita lui Fâşie, după ce deschiseseră scorul în minutul 35, graţie golului “semnat” de Dorin Burlacu. Iată rezultatele complete ale etapei cu numărul 22, din prima serie a ligii a II-a:

Liga a II-a, Seria I, Etapa a XXII-a

Berceni – Gloria Buzău: 1-1
CS Baloteşti – Oţelul Galaţi: 3-0
Farul Constanţa – SC Bacău, se joacă mâine
Ceahlăul – Rapid CFR Suceva: 0-0
Dunărea Călăraşi – Bucovina Pojorâta: 5-0
Academica Clinceni – Dunărea Călărăşi: 0-z

În urma rezultatelor înregistrate până în prezent, Rapid Bucureşti este liderul seriei I din al doilea eşalon, cu 46 de puncte. Giuleştenii sunt urmaţi de Dunărea Călăraşi, cu 42 în timp ce Dacia Brăila este pe locul trei, cu 38 de puncte. Gloria Buzău se află pe a opta treaptă din clasament, cu 27 de puncte, la două distanţă de Sport Club Bacău, ocupanta locului şase, ultimul care duce în play-off-ul ligii secunde. Etapa viitoare, jucătorii pregătiţi de “Vioară” vor întâlni în Crâng, viceliderul Dunărea Călăraşi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.