VIDEO. HM Buzău a debutat cu victorie în campionat!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a început cu dreptul noua stagiune a Diviziei A. Buzoiencele s-au impus, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, cu 34 la 20 în faţa formaţiei CSU Târgovişte. Nu doar victoria a adus bucurie în rândurile suporterilor. În poarta formaţiei din Buzău a revenit Carmen Pelin, care a bifat o evoluţie impecabilă.
Handbalistele din Buzău au început campionatul cu o victorie. Buzoiencele au câştigat cu 34 la 20, 16-7 la pauză, prima confruntare disputată în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”, în compania formaţiei CSU Târgovişte. După primul meci din noul sezon, echipa antrenată de Romeo Ilie se află pe primul loc. Într-un joc controlat cap-coadă de echipa sa, antrenorul Romeo Ilie a avut posibilitatea de a rula tot lotul trecut pe foaia de joc. În ciuda victoriei, tehnicianul formaţiei din Buzău a spus că mai sunt aspecte pe care gruparea locală trebuie să le îmbunătăţească. Victoria cu CSU Târgovişte a reprezentat meciul în care Carmen Pelin a revenit în poarta echipei din Buzău. Cu doar 7 goluri primite în prima repriză şi alte intervenţii providenţiale, Pelin pare să fi acoperit unul dintre posturile deficitare.
Etapa viitoare, HM Buzău se va deplasa la Piatra Neamţ iar peste două runde elevele lui Romeo Ilie vor întâłni acasă Şcoala nr. 181 din Bucureşti.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.