VIDEO. HM Buzău a ratat promovarea în Liga Naţională

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Handbal Municipal Buzău a ratat promovarea în Liga Naţională după turneul de la Râmnicu Vâlcea. Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au suferit două înfrângeri din tot atâtea posibile. CS Măgura Cisnădie este formaţia surpriză care va participa sezonul viitor în Liga Naţională.


După înfrângerea din primul joc, buzoiencele „trăgeau” speranţe că prima divizioara Cetate Deva nu se va împedica de CS Măgura Cisnădie. Supriză, însă: confruntarea dintre Deva şi Cisnădie a fost adjudecată categoric de echipa din liga secundă.

În aceste condiţii, meciul buzoiencelor cu Cetate Deva a fost doar unul de palmares, întrucât CS Măgura Cisnădie era deja promovată în primul eşalon după două victorii consecutive. Handbalistele din Buzău au jucat de la egal la egal cu echipa din Deva aproximativ 20 de minute, apoi componentele fostei formaţii din Liga Naţională au început să se desprindă pe tabela de marcaj. Jocul s-a încheiat cu victoria grupării din Deva, scor 40 la 30, iar elevele lui Romeo Ilie mai trebuie să evolueze cel puţin un an în divizia secundă. Buzoiencele au intrat în vacanţă şi se vor reuni abia peste câteva săptămâni când au programat cantonamentul de vară şi o serie de meciuri de verificare înaintea noii stagiuni din Divizia A.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.