Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Zilele trecute în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” s-a disputat Trofeul Buzăul Sportiv – Liga de campioni, ediţia 2022, competiţie de fotbal juvenil organizată pe două categorii de vârstă, copii născuţi în anul 2012, respectiv 2014. Întrecerea a fost organizată de Alexandru Mihai, reprezentant al CS Luceafărul Noua Generaţie Bucureşti, alături de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău, cu sprijinul Buzăul-Sportiv.ro şi al Primăriei Municipiului Buzău, prin SCM Gloria Buzău.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

În cadrul categoriei 2012 s-a impus Kinder Constanţa, după o victorie cu 5 la 1 în faţa formaţiei prahovene Panacea Măneciu. În finala mică, Medin Slobozia a câştigat cu 3 la 0 confruntarea cu echipa galbenă a Şcolii de Fotbal „Toader” din Ploieşti. Titlul de „Cel mai bun portar al competiţiei” a fost împărţit de Jipa Alexandru (MONTANA PĂTÂRLAGELE) şi Vlad Erik (KINDER CONSTANȚA), în timp ce titlul de „Cel mai bun” marcator i-a revenit lui Denis Ivănescu (KINDER CONSTANȚA).

Rezultate complete, categoria de vârstă 2012 | TROFEUL BUZĂUL SPORTIV, LIGA DE CAMPIONI, 2022

La categoria 2014, mare câştigătoare a fost Şcoala de Fotbal „Toader” din Ploieşti, care a reuşit să îşi adjudece trofeul după o victorie, scor 4 la 0, obţinută în compania formaţiei Viitorul Mizil. În finala mică, LPS Buzău a fost învinsă la loviturile de departajare, cu 6 la 5 de către Medin Slobozia. Iată şi lista trofeelor individuale din cadrul categoriei de vârstă 2014: Cel mai bun marcator: Ștefan Vlădan (Școala de Fotbal Toader Ploiești); Cel mai bun portar: Rareș Caloianu (Medin Sport Slobozia); Cei mai buni antrenori: Bruno Stroe și Mihai Lemnaru (Medin Sport Slobozia).

VIDEO | REZUMATUL FINALEI CATEGORIEI DE VÂRSTĂ 2012: KINDER CONSTANŢA – PANACEA MĂNECIU: 5-1

FESTIVITATEA DE PREMIERE A CATEGORIEI 2012 | TROFEUL BUZĂUL SPORTIV

Rezultate complete, categoria de vârstă 2014 | TROFEUL BUZĂUL SPORTIV, LIGA DE CAMPIONI, 2022

Fostul arbitru divizionar, Daniel Ţiclea, în prezent Prefect al Judeţului Buzău a arbitrat ultimul act al competiţiei dedicate categoriei de vârstă 2012. Evoluţia sa a fost apreciată de reprezentanţii ambelor combatante.

VIDEO | REZUMATUL FINALEI CATEGORIEI DE VÂRSTĂ 2014: ŞCOALA DE FOTBAL TOADER PLOIEŞTI – VIITORUL MIZIL: 4-0

FESTIVITATEA DE PREMIERE A CATEGORIEI 2014 | TROFEUL BUZĂUL SPORTIV

Emisiunea „Buzăul Sportiv” difuzată de către postul local Campus TV, dedicată Trofeului „Buzăul Sportiv”

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.