Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, SCM Gloria Buzău a întâlnit pe Minaur Baia Mare, una dintre cele mai puternice echipe din campionat, în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga Florilor. După plecarea antrenorului Aurelian Roșca, handbalistele de la Gloria Buzău au intrat pe teren, în partida de aseară, sub conducerea lui Romeo Ilie, cu un moral bun, după o victorie spectaculoasă la Zalău.

Deși echipa oaspete a preluat rapid conducerea partidei, conducând cu 2 – 0 după primele două minute de joc, Alina Ilie a deschis seria punctelor marcate de handbalistele buzoiene, marcând primul gol pentru Gloria Buzău în minutul 3. La pauză SCM Gloria Buzău avea un gol avantaj, prima repriză terminându-se cu scorul de 13 la 12. Repriza a doua a fost dominată tot de gazde, aflând-se în avantaj pe tot parcursul jocului: 17 – 14 în minutul 36, 23 – 18 în minutul 48 și 26 – 21 în minutul 53. Totuși, pe finalul reprizei, jucătoarele de la Minaur Baia Mare au reușit să remonteze jocul, reducând diferența la doar un punct. Scorul final al partidei a fost de 28 la 27 pentru SCM Gloria Buzău.

În partida de ieri au marcat pentru Gloria Buzău: Batinovic Marta – 1 gol, Czeczi Alina Ramona – 7 goluri, Shteriova Marija – 7 goluri, Savu Ana Maria – 3 goluri, Ilie Alina – 3 goluri, Rotaru Dana Andreea – 2 goluri,  Stoleru Carmen – Dumitrita – 2 goluri, Zamfirescu Maria – Mădălina – 1 gol,  Harabagiu (Tiron) Bianca Elena – 1 gol, Vasileuskaya Natallia – 1 gol.

O dată cu victoria de ieri, SCM Gloria Buzău Buzăul acumulează un total de 22 de puncte și își păstrează poziția a șasea în clasamentul general. În etapa viitoare va juca în deplasare la CSU Știința București, echipă aflată pe locul 13 în clasament, sâmbătă, 29 ianuarie.

Sursă foto: SCM Gloria Buzău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.