VIDEO: „Mitică” de la Liga… 2. Tulpan: Dumitru Dragomir, cel mai potrivit om pentru a conduce LPF 2

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

dumitru-dragomir-640x420

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este cel mai potrivit om pentru a conduce LPF 2, în viziunea preşedintelui Gloriei Buzău. Dan Tulpan crede că „Mitică” mai are încă un cuvânt de spus în fotbalul românesc, motiv pentru care îi acordă votul de încredere.


Fără un cadrul legislativ foarte clar, Liga Profesionistă de Fotbal 2, entitate dedicată eşalonului secund, poate cunoaşte o dezvoltare, prin instalarea în cea mai înaltă funcţie a fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, este de părere Dan Tulpan. Una din cele mai cunoscute figuri ale fotbalului românesc aşteaptă încă întâlnirea cu reprezentanţii LPF 2 pentru a îşi da acordul.

Oficialul buzoian speră ca LPF 2 să „prindă” aripi cât mai curând, pentru ca echipele din a doua divizie să beneficieze de o mai mare credibilitate în faţa sponsorilor şi totodată să primească bani din drepturile de televizare.

LPF 2 a fost înfiinţată în mai 2014, iar lider este Auraş Braşoveanu, fost jucător în Crâng, ex-preşedinte al formaţiei Dunărea Galaţi.  Organizaţia dedicată cluburilor din al doilea eşalon a fost construită după modelul din Liga I, cu acordul a 6 de membri fondatori.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.