VIDEO. Oficialii Gloriei, cu jalba-n proţap la Consiliul Judeţean şi Primărie

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
CRISTIAN-TEODORESCU
Cristian Teodorescu, director de marketing Gloria Buzău.

Fostul arbitru internaţional Cristian Teodorescu, în prezent directorul de marketing al formaţiei antrenate de Ion Viorel, s-a prezentat în această dimineaţă, insoţit de tehnicianul Gloriei, la şedinţa Consiliului Judeţean.

Teodorescu a solicitat sprijin financiar din partea administraţiei judeţene.
Ulterior, vicepreşedintele Petre Emanoil Neagu a explicat că situaţia actuală a Gloriei Buzău nu o face compatibilă pentru nicio alocare de bani, întrucât este interzisă prin lege orice finanţare a unei structuri cu datorii către stat.


Cu „pistolul la tâmplă”, oficialii clubului au căutat sprijin la edilul-şef Constantin Boşcodeală. Primarul a declarat că formaţia din Crâng beneficiază de o sumă „frumoasă” din partea autorităţilor locale şi că actualele probleme pe care gruparea prezidată de Dan Tulpan le are vin din trecut.
În lipsa cadrului juridic prin care să finanţeze FC Gloria Buzău, consilierii judeţeni nu pot face absolut nimic pentru gruparea din Crâng. Cum nici Primăria nu poate suplimenta fondurile pe care le-a redirecţionat, anul acesta, către Gloria, rămâne de văzut de unde vor face rost de bani oficialii clubului, având în vedere că la începutul lunii septembrie trebuie să achite încă o tranşă către Fisc.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.