Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Situaţie delicată pentru Ion Cazan, directorul Sport Club Municipal Gloria Buzău. Schimbarea guvernului PSD cu coaliţia condusă de liberali ar putea aduce vântul schimbării în Crâng. Parlamentarii vor să iniţieze o ordonanţă de guvern prin care cumulul de funcţii al fostelor cadre militare să nu mai existe în cazul celor prinşi în organigrama instituţiilor publice. Practic, director de la Gloria poate fi pus în situaţia în care va trebui să aleagă între pensia de cadru militar (puţin peste 10.000 de lei pe lună, potrivit unor surse) şi salariul de director (undeva în jur de 9.000 de lei în mână). Iată ce a răspuns directorul clubului buzoian, vicepreşedintele organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat:

„Nu pot să vă dau un răspuns acum, să vedem ce va fi. Nu cred că acest lucru se va pune în practică” – Ion Cazan, director SCM Gloria Buzău

Ulterior conferinţei de presă, Cazan a înclinat către suspendarea pensiei pe durata în care îşi desfăşoară activitatea în folosul SCM Gloria Buzău.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.