VIDEO. Performanţă la futsal. Luceafărul şi Fortius s-au calificat în play-off!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Luceafărul şi Fortius Buzău, cele două reprezentante ale judeţului Buzău în liga secundă de futsal s-au calificat în play-off după turneul găzduit în weekend de Sala Sporturilor din Monteoru. La succesul buzoienilor a fost prezent şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

roman-futsal-luceafarul-buzauPerformanţă a echipelor buzoiene de futsal, Luceafărul şi Fortius Buzău. Ambele s-au calificat în play-off-ul diviziei secunde, după turneul găzduit în week-end de Sala Sporturilor din Monteoru. Luceafărul Buzău a învins pe Inter Gheorghieni cu 6 la 3 şi a remizat, 5 la 5, cu Colţea Braşov, şi a terminat pe locul 3.

gorgonea-luceafarul-buzauLuceafărul a pus indirect umărul la calificarea în play-off şi a celei de-a doua echipe buzoiene. Fortius, cea de-a doua echipă buzoiană,  a învins în prima zi cu 9 la 3 Bukovina Vicov, iar duminică au câştigat, lejer, cu 11-3 cu Pro Tineret Sighişoara.

gorgonea-luceafarul-buzauConducătorii echipei Fortius îşi doresc ca din vară să fuzioneze cu Luceafărul Buzău pentru a forma o gruparea puternică, care să promoveze pe prima scenă. Play-off-ul se va disputa la Sighişoara, la mijlocul lunii mai. Alături de Fortius şi Luceafărul Buzău, vor mai fi prezente Imperial Miercurea Ciuc şi United 2 Galaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.