VIDEO. Şedinţă extraordinară a membrilor afiliaţi AJF! Află aici ce s-a discutat

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

adunare-ajf-buzau

Membrii afiliaţi Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău s-au întrunit în această după-amiază, într-o şedinţă extraordinară, pentru a lua la cunoştiinţa de demisia preşedintelui AJF. Au fost discutate şi alte aspecte ce au urmat după ce Pompiliu Coşconea a renunţat la cea mai importantă funcţie din fotbalul buzoian.

Cu 84% din numărul total de membri afiliaţi prezenţi, şedinţa extraordinară şi-a urmat cursul. Pe ordinea de zi s-au numărat demisia preşedintelui Pompiliu Coşconea, a trezorierului, precum şi numirea unor membri în Comitetul Executiv. Totodată s-au purtat discuţii despre reforma prin care va trece fotbalul buzoian în următorii patru ani.

video

La Adunarea Generală extraordinară a fost prezent şi prefectul George Sava, care le-a atras atenţia celor prezenţi că evenimentele care implică violenţă, mai ales pe sau în apropierea terenurilor de fotbal nu vor mai fi tolerate. La şedinţa extraordinară participat reprezentanţii celor mai importante cluburi din ligiile judeţene de fotbal, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai Federaţiei Române de Fotbal.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.