VIDEO. Test util în Crâng. Gloria Buzău – Dacia Mioveni: 0-0

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Tânărul Danciu, cel mai bun în confruntarea cu Dacia Mioveni.
Tânărul Danciu, cel mai bun în confruntarea cu Dacia Mioveni.

Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor alb, meciul de pregătire disputat sâmbătă dimineaţă pe arena din Crâng în compania formaţiei Dacia Mioveni. Fotbaliştii antrenaţi de “Vioară” au bifat una din cele mai bune partide din perioada intercompetiţională, iar tânărul Bogdan Danciu a fost cel mai bun de pe teren.

Sincron Ion Viorel, manager general Gloria Buzău

Jucătorii de la Gloria au remizat, scor 0 la 0 în disputa de sâmbătă, cu Dacia Mioveni, locul şase în a doua serie a ligii secunde. Fotbaliştii buzoieni s-au prezentat onorabil, tânărul Danciu fiind unul din remarcaţii partidei în ciuda faptului că a părăsit terenul după ce a văzut cartonaşul roşu, în urma unei lovituri aplicate unui adversar.

Sincron Marius Stoica, antrenor CS Dacia Mioveni

Oaspeţii consideră că întâlnirea de la Buzău a fost un test util, care a pus faţă-n faţă două dintre echipele puternice ale ligii a II-a. Tânărul Bogdan Danciu este unul din fotbaliştii de la care atât conducerea buzoienilor, cât şi suporterii formaţiei din Crâng au mari aşteptări în acest sezon. Deşi nu a prins finalul meciului, fiind eliminat, evoluţia lui Danciu a fost apreciată de “Vioară”. Buzoienii au reuşit un joc foarte bun, atât din punct de vedere fizic, cât şi tactic, în urma căruia oferă speranţe solide pentru accederea în play-off-ul ligii secunde. Tehnicianul argeşenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor antrenaţi de Ion Viorel.Gloria se va deplasa miercuri, la Galaţi, pentru jocul cu Metalosport, urmând să întâlnească sâmbăta viitoare, în Crâng, divizionara “C”, CS Afumaţi.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.