Vioară: „Nu avem voie să pierdem la Clinceni”

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Astăzi va avea loc ultima rundă intermediară din cadrul sezonului regulat din prima serie a ligii secunde la fotbal. După egalul înregistrat etapa trecută în Crâng, scor alb cu CF Brăila, divizionara secundă, Gloria Buzău va evolua în această rundă în deplasare pe terenul formaţiei FC Clinceni. Matematic buzoienii se menţin în lupta pentru accederea în play-off, alături de alte trei formaţii. Chiar dacă ar câştiga maximum de puncte din ultimele două etape „regulate”, Gloria Buzău ar trebui să beneficieze de jocul rezultatelor pentru a ocupa ultima poziţie din Top 6.

„Vioară” încrezător

După ce echipa sa a ratat sâmbătă victoria care o ducea pe a şasea treaptă a ierarhiei în prima serie din L2, Ion Viorel, antrenorul formaţiei din Crâng îşi doreşte trei puncte din confruntarea de astăzi cu FC Clinceni, succes care alăturat unei înfrângeri a băcăuoanilor de la Sport Club în deplasarea de la Târlungeni ar duce „Gloriuţa” pe şase. „Egalul cu CF Brăila ne-a dat puţin peste cap planurile, însă sperăm într-un joc bun şi un rezultat pe măsură din deplasarea de la Clinceni. Un rezultat bun cu echipa din Clinceni, colaborat cu încă unul pozitiv cu CSMS Iaşi ne-ar spori şansele pentru a accede în play-off”, a precizat Ion Viorel.

Liga a II-a, Seria I, etapa XXVI-a

Rapid Bucureşti – CFR Suceava
Farul Constanţa – Dunărea Galaţi
CSMS Iaşi – ACS Berceni
FC Clinceni – Gloria Buzău
CF Brăila – Unirea Târlungeni
CSM Slobozia – SC Bacău

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentActul final în competiţia „Mândru de liceul meu” are loc vineri
Articolul următorKaramyan – Gloria Buzău: 2 – 2
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".