Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Sâmbătă, 19 iunie, la București, s-a disputat turneul semifinal 2 la categoria minivolei feminin. Voleibalistele de la CSS Buzău, antrenate de Daniela Dobrin și Alina Bălan, au disputat 2 meciuri cu Academia de Volei Tomis Constanța în fața cărora au pierdut la diferență de un set și cu CSM București, pe care l-au și câștigat cu scorul de 3 la 2.

Victoria obținută sâmbătă de voleibalistele buzoience le-a calificat în turneul final, care va avea loc în perioada 30 iunie – 4 iulie și va fi organizat de CSV Craiova. La turneul final vor participa opt echipe, care au fost împărțite în două grupe de câte patru. Primele două clasate din fiecare serie vor juca în semifinale, celelalte vor lupta în meciurile pentru locurile 5 – 8.

Cele 8 echipe calificate la turneul final sunt: CSV Craiova, Dacia Mioveni, Academia de Volei Tomis Constanța, CSS Buzău, CS Câmpulung Muscel, ACS Kids Tâmpa, ACS Super Volei 2017 Oradea și Șoimii Lipova.

Jucătoarele echipei CSS Buzău, care vor participa la turneul final de la Craiova, sunt următoarele: Bondrea Andreea, Cucu Bianca, Vasile Daria, Paraschiv Vasilica, Apostol Maia, Șerban Maria, Rădulescu Ștefania, Matei Sarah, Cristea Andreea și Stângă Denisa.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.