Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

În perioada 27 – 29 aprilie 2022, la Buzău, s-a disputat turneul semifinal al Campionatului Național de Juniori, organizat de Clubul Sportiv Școlar Buzău.

Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Școlar Buzău a disputat două meciuri în cadrul acestui turneu, cu CSS Bacău (3 – 1) și cu CTF Mihai I București (0 – 3), partide în urma cărora voleibaliștii buzoieni s-au calificat la turneul final de juniori, care se va desfășura în perioada 18 – 22 mai 2022. Echipele participante la turneul final sunt: CTF Mihai I și CSS Buzău (Grupa E), CSS Blaj și CSS Zalău (Grupa F), LAPI Dej și LPS Bistrița (Grupa G).

Lotul voleibaliștilor buzoieni, antrenat de prof. Cornel Țiboacă, este compus din: Mărgineanu Iosif, Nica Alexandru, Vărzaru Radu, Lica Alexandru, Ghiță David, Stângă Ionuț, Georgescu Petre, Dinu Toma Alexandru, Untea Gabriel, Dragomir Sorinel, Tănase Nicolae, Preda George, Cîrlomăneanu Ștefan.

Aceasta este a treisprezecea calificare la un turneu final de juniori e echipelor Clubului Sportiv Școlar Buzău, din anul 2000 până în prezent, în urma cărora buzoienii au obținut 5 titluri de vicecampioană națională în anii 2000, 2001, 2005, 2008 și 2013. Bilanțul rezultatelor echipelor masculine de volei ale Clubului Sportiv Școlar Buzău este remarcabil, în ultimii 25 de ani, echipele de minivolei, speranțe, cadeți si juniori calificându-se la 40 de turnee naționale, în cadrul cărora au obținut 3 medalii de aur, 9 medalii de argint și 5 medalii de bronz.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.