Vor acorduri de „Vioară“ în Copou!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

vioara

Oficialii ieșeni continuă pressing-ul pentru antrenorul Gloriei

Nici nu s-a terminat bine ultima rundă din 2013, că reprezentanții formației CSMS Iași au reînceput să „tatoneze” terenul pentru aducerea lui Ion Viorel în Copou. Ofertat înaintea campionatului și apoi după primele runde ale stagiunii, Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău a fost la un pas de a accepta oferta bănoasa a grupării din Moldova.

„Fiara”, soluția de avarie a ieșenilor, s-a dovedit un pariu pierdut

Refuzați de „Vioară”, conducătorii grupării din Iași s-au reorientat către Marius Lăcătuș. Fosta gloriei stelistă a dezamăgit și pe banca CSMS, punctul culminant fiind atins sâmbătă, când, în Copou, CF Brăila s-a impus cu 2 la 1. Florin Prunea, președintele ocupantei locului patru din prima serie a ligii secunde, a declarat apropiaților că schimbarea lui Lăcătuș este iminentă, mai ales că CSMS Iași se îndepărtează de accederea în primul eșalon, obiectiv pentru care conducătorul ieșenilor ar fi garantat în fața primarului Nichita. ,,Ce să mai zic după acest joc… Am mai văzut acest film. Nu poți fi mulțumit. A fost un tur de campionat sub așteptări, puteam mai mult. Lotul trebuie îmbunătățit, în iarnă va fi o remaniere. Sunt jucători care nu merită să joace la Iași și vor pleca. Trebuie să simți ceva pentru echipă, nu să stai să joci doar din obligație” – Florin Prunea, președinte CSMS Iași după înfrângerea cu CF Brăila.

Portarul „Generației de Aur” solul primarului Nichita

Ieșenii sunt într-o situație dificilă. Cu obiectivul pe jumătate ratat, președintele Florin Prunea a reînceput discuțiile cu tehnicianul Gloriei Buzău. Dorit insistent de primarul Nichita în fața căruia Prunea a garantat promovarea în Liga I, lui Ion Viorel i s-a oferit un contract de patru ori mai mare ca cel de la Buzău. Mai mult, ieșenii ar fi plătit taxa de încheiere pe cale amiabilă a înțelegerii dintre Gloria Buzău și Ion Viorel.

Rezultate etapa a XVI-a (ultima din 2013) în seria I din liga a II-a:

Unirea Slobozia – FC Clinceni: 1 – 0

CSMS Iași – CF Brăila: 1 – 2

Farul Constanța – SC Bacău: 0 – 3

Rapid Suceava – Dunărea Galați: 2 – 0

Rapid București – Unirea Târlungeni: 0 – 1

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentFan Club Gloria Buzău
Articolul următorPetrecere de Crăciun pentru micuții de la școala de Fotbal ,,Ion Viorel”!
Andrei Pițigoi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".