Atractiv pentru pariori. 2 pauză – 1 final şi Gloria se întoarce cu mână goală de la Bacău.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

 

Divizionara secundă, Gloria Buzău nu a reuşit să obţină nici un punct din deplasarea de la Bacău. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel au reuşit să deschisă primii scorul şi să se menţină în avantaj mai bine de o repriză. Din păcate pentru gruparea din Crâng, băcăuoanii au revenit pe final de joc şi au reuşit să îşi adjudece cele trei puncte puse în joc.

Cu un lot decimat de accidentări şi neplătiţi de mai bine de jumătate de an, fotbaliştii divizionarei secunde, Gloria Buzău, au reuşit să reziste mai bine de o oră în deplasarea efectuată sâmbătă, la Bacău. Mai mult, jucătorii antrenaţi de Ion Viorel au deschis scorul, în minutul 13, când Răduca a reuşit să înscrie cu un şut din interiorul careului. Acelaşi Răduca putea majora avantajul buzoienilor, însă execuţia sa, din postura de 1 la 1 cu portarul advers, a fost dezamăgitoare. La capătul primei reprize, Voicu s-a accidentat în urma unui contact cu un adversar şi a fost transportat la spital. La 10 minute de la reluarea jocului, Burcă a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, iar în minutul 65 Rusu a adus gazdele în avantaj. Hurdubei „a închis” tabela la 3 – 1 în minutul 73. Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor a fost nemulţumit de maniera în care Marcu şi Compania au administrat avantajul obţinut în prima repriză.

Având în vedere maniera în care a decurs jocul disputat la Bacău, „Vioară” a spus că un rezultate de egalitate ar fi fost satisfăcător. Deşi lotul a fost „subţire”, antrenorul buzoienilor fiind nevoit să folosească mai multe rezerve ca titularii obişnuiţi, care s-au accidentat între timp, iar probleme financiare sunt la ordinea zilei, Ion Viorel spera cel puţin la un punct din deplasarea de pe terenul formaţiei SC Bacău.

La finalul primei etape din partea secundă a campionatului ligii secunde la fotbal, Gloria Buzău rămâne cu 16 puncte şi, cel puţin pentru o săptămână se află pe locul 7 primul sub linia care asigură participarea în play-off. Etapa viitoare, fotbaliştii buzoieni vor întâlni pe teren propriu vice-liderul din prima serie a L2, formaţia Academica Argeş.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.