AUDIO. EXCLUSIV! Pălimaru intră cu Dorohoi, Verdeş vine din iarnă.

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

TRIBUNA-0-STADION-BUZAU

Ion Viorel, tehnicianul Gloriei Buzău a declarat, în exclusivitate că fostul atacant al formaţiei CSMS Iaşi, Clement Pălimaru este la un pas de a semna cu formaţia din Crâng. În două-trei zile, atacantul pregătit de „Vioară” la CS Otopeni va furniza un răspuns grupării din Crâng, cel mai probabil afirmativ, şi va fi făcut „bun de joc” înaintea confruntării cu FCM Dorohoi, partidă care urmează să se dispute pe arena din Buzău, în cadrul rundei a şasea din L2. 

Antrenorul clubului din Bulevardul Averescu a mai dat o veste bună microbiştilor buzoieni. „Vioară” a spus că Bobi Verdeş s-a putea alătura lotului formaţiei buzoiene în pauza competiţională din această iarnă.

AUDIO, ION VIOREL – ANTRENOR FC GLORIA BUZĂU

De precizat faptul că sezonul trecut Bobi Verdeş a fost golgheterul ligii secunde, din postura de jucător al Gloriei Buzău, iar Pălimaru (n.r. CSMS Iaşi) a ocupat poziţia secundă. În urmă cu două sezoane, cu Ion Viorel antrenor la CS Otopeni, Pălimaru a fost cel mai bun marcator din eşalonul secund. Ambii jucători au fost prezenţi, în tribună, la partida câştigata de Gloria Buzău cu 1 la 0 în faţa formaţiei FC Voluntari.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.