VIDEO: Se-ngroaşă gluma! Instanţa nu a aprobat prelungirea planului de reorganizare a Gloriei Buzău

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

BUZAUL-SPORTIV

Veste proastă pentru oficialii Gloriei Buzău dată de judecătorii Tribunalului Buzău. Astăzi, instanţa a hotărât amânarea termenului de judecată care trebuia să aprobe prelungirea cu un an de zile a perioadei de reorganizare juridică prin care trece insolventa Gloria Buzău. Dacă nici peste o lună, când este programat următorul termen, instanţa nu va aproba solicitarea grupării din Crâng, Gloria Buzău are mari şanse să îşi sisteze activitatea.

Situaţia dificilă prin care trece Gloria Buzău ar putea pune lacătul pe arena din Crâng. După ce la jumătatea lunii august, în faţa executorului judecătoresc, Adunarea Generală a fost de acord cu prelungirea planului de reorganizare cu 12 luni, instanţa nu a aprobat cererea administratorului judiciar. Totul s-a întâmplat din cauza datoriilor pe care Gloria Buzău le are şi ale căror grafice de rambursare nu au fost respectate de oficialii buzoieni. Judecătorii din cadrul Tribunalului Buzău au amânat cauza pentru încă 30 de zile pentru a oferi timp „glorioşilor”. În cadrul şedinţei de la Tribunalul Buzău, Administraţia Finanţelor Publice din Buzău, unul din cei mai mari creditori s-a opus deciziei de prelungire a planului de reorganizare juridică şi economică, fapt care ar fi impus şi o reeşalonare a datoriilor pe o durată mai mare de timp decât cea prevăzută iniţial.
În momentul de faţă, masa credală este alcătuită din 17 membrii. FC Gloria Buzău are bani de dat către ITM, FISC, Romaqua Serv, Florsystem, IDM Dinamic, primarul municipiului Buzău, Electrica, AGI Construct, Ionel Turturică, Dan Tulpan, Costin Puşcă, Mădălin Puşcă, Alexandru Cezar, Serviciul de Ambulanţă Buzău, Silviu Roşioru, Gheorghe Pană şi Andrei Berceanu. Astăzi la Tribunal au fost prezenţi doar reprezentanţii Administraţiei Finanţelor Publice din Buzău şi ai firmei AGI Construct.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.