AUDIO EXCLUSIV! Un buzoian la Rio! Ov. Ionescu va participa la JO

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

ovidiu-ionescu-rio-2016

Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a făcut public ieri clasamentul mondial, în cadrul căruia tenismenul buzoian Ovidiu Ionescu ocupă locul 22, poziţie care îi garantează prezenţa la Jocurile Olimpice. Buzoianul s-a calificat la Jocurile Olimpice din Brazilia şi speră într-o evoluţie cât mai bună.

Alături de buzoianul Ionescu, în delegaţia României se vor mai afla Elizabeta Samara şi Daniela Dodeanu, în timp ce Adrian Crişan mai aşteaptă confirmarea oficială a ranking-ului mondial, care va fi afişat pe 22 mai. Confirmarea pentru echipa feminină va veni pe 20 mai, astfel Ovidiu Ionescu devenie prima certitudine în Brazilia a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Pentru Ovidiu va urma o scurta vacanţă şi o vară presărată cu stagii de pregătire, printre care şi un cantonament la Buzău. Buzoianul îşi doreşte o evoluţie onorabilă, care să îi facă fericiţi pe cei de acasă. O medalia însă, ar însemna apogeul carierei unuia dintre cei mai buni sportivi buzoiene. Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a publicat joi seară primii 22 de sportivi calificaţi în probele de simplu la Olimpiada, care se va desfaşura în perioada 5-21 august la Rio de Janeiro, în Brazilia. Lista finală va fi publicată pe 22 mai.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.