Scorul campionatului! Gloria Buzău – Ceahlăul: 8-1 Vezi aici toate golurile!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Jucătorii Gloriei Buzău au bifat cea mai bună partidă din actuala stagiune şi au reuşit scorul campionatului în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ. Gruparea din Crâng şi-a consolidat prima poziţie în play-out şi va aborda degajat confruntarea cu ACS Berceni, principala contracandidată la prima poziţie.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 18, după un şut din 10 metri a lui Răduca. Atacantul buzoienilor a marcat a doua oara în minutul 26, după o acţiune personală pe partea dreaptă, finalizată cu un şut la colţul lung. Burlacu “a dus” tabela la scor de neprezentare în minutul 33 după o execuţie de “zile mari”. Minutul 46 a consemnat una din cele mai frumoase reuşite. Danciu l-a lobat pe Barna din 12 metri, marcând al patrulea gol al buzoienilor. Burlacu şi-a trecut în cont “dubla”, în minutul 54, după un şut la firul ierbii. Răduca a căzut în careul advers, iar bulgarul Koprindzhiyski a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 64. Oaspeţii reuşesc să înscrie golul de onoare, în minutul 71 prin Copoţ-Barb, care a marcat cu un şut de la 25 de metri, direct în vinclu. Pe finalul meciului, Nini Popescu “a semnat dopietta“. Primul gol a venit în minutul 89 şi al doilea în al treilea minut de prelungire al partidei. 8 – 1 rezultat final şi Gloria Buzău bifează scorul campionatului în compania unei fost divizionare A. Gruparea antrenată de Ion Viorel şi-a consolidat astfel poziţia de lider în ierarhia play-out-ului Seriei I din Liga a II-a, acumulând 22 de puncte, cu patru mai mult decât ACS Berceni, principala contracandidată la locul I, totodată adversara de sâmbătă a buzoienilor.

Victoria jucătorilor săi, la scor, în faţa unei foste prim divizionare l-a mulţumit pe “Vioară”. Antrenorul buzoienilor priveşte optimist confruntarea de sâmbătă, cu ACS Berceni, partidă care îi poate detaşa pe buzoieni în fruntea ierarhiei din play-out.

„Vioară” mulţumit, Gloria este lider în play-off

Ion Viorel le-a mulţumit jucătorilor săi la finalul confruntării cu Ceahlăul Piatra Neamţ pentru devotamentul arătat în teren, în ciuda situaţiei financiare dificile pe care o traversează gruparea din Crâng.

Buzoienii vor întâlni sâmbătă, ACS Berceni, formaţie aflată pe locul doi în clasamentul play-out-ului, la patru puncte de Gloria. Victoria în confruntarea cu ilfovenii îi poate scuti pe Marcu şi Compania, în linii mari, de emoţiile retrogradării.

În tur, ACS Berceni s-a impus cu 2 la 0 la Buzău, iar în retur confruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 1 la 1. Întâlnirea de sâmbătă are loc în turul play-out-ului, urmând ca la doar o săptămână distanţă, ilfovenii să revină în Crâng pentru ultimul joc al campionatului împotriva buzoienilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre. 
Articolul precedentVIDEO. Stejarul Buzău a câştigat Cupa României DNS!
Articolul următorAUDIO EXCLUSIV! Un buzoian la Rio! Ov. Ionescu va participa la JO
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, fotojurnalist şi data collector Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".