Scorul campionatului! Gloria Buzău – Ceahlăul: 8-1 Vezi aici toate golurile!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Jucătorii Gloriei Buzău au bifat cea mai bună partidă din actuala stagiune şi au reuşit scorul campionatului în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ. Gruparea din Crâng şi-a consolidat prima poziţie în play-out şi va aborda degajat confruntarea cu ACS Berceni, principala contracandidată la prima poziţie.

Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 18, după un şut din 10 metri a lui Răduca. Atacantul buzoienilor a marcat a doua oara în minutul 26, după o acţiune personală pe partea dreaptă, finalizată cu un şut la colţul lung. Burlacu “a dus” tabela la scor de neprezentare în minutul 33 după o execuţie de “zile mari”. Minutul 46 a consemnat una din cele mai frumoase reuşite. Danciu l-a lobat pe Barna din 12 metri, marcând al patrulea gol al buzoienilor. Burlacu şi-a trecut în cont “dubla”, în minutul 54, după un şut la firul ierbii. Răduca a căzut în careul advers, iar bulgarul Koprindzhiyski a transformat lovitura de la 11 metri, în minutul 64. Oaspeţii reuşesc să înscrie golul de onoare, în minutul 71 prin Copoţ-Barb, care a marcat cu un şut de la 25 de metri, direct în vinclu. Pe finalul meciului, Nini Popescu “a semnat dopietta“. Primul gol a venit în minutul 89 şi al doilea în al treilea minut de prelungire al partidei. 8 – 1 rezultat final şi Gloria Buzău bifează scorul campionatului în compania unei fost divizionare A. Gruparea antrenată de Ion Viorel şi-a consolidat astfel poziţia de lider în ierarhia play-out-ului Seriei I din Liga a II-a, acumulând 22 de puncte, cu patru mai mult decât ACS Berceni, principala contracandidată la locul I, totodată adversara de sâmbătă a buzoienilor.

Victoria jucătorilor săi, la scor, în faţa unei foste prim divizionare l-a mulţumit pe “Vioară”. Antrenorul buzoienilor priveşte optimist confruntarea de sâmbătă, cu ACS Berceni, partidă care îi poate detaşa pe buzoieni în fruntea ierarhiei din play-out.

„Vioară” mulţumit, Gloria este lider în play-off

Ion Viorel le-a mulţumit jucătorilor săi la finalul confruntării cu Ceahlăul Piatra Neamţ pentru devotamentul arătat în teren, în ciuda situaţiei financiare dificile pe care o traversează gruparea din Crâng.

Buzoienii vor întâlni sâmbătă, ACS Berceni, formaţie aflată pe locul doi în clasamentul play-out-ului, la patru puncte de Gloria. Victoria în confruntarea cu ilfovenii îi poate scuti pe Marcu şi Compania, în linii mari, de emoţiile retrogradării.

În tur, ACS Berceni s-a impus cu 2 la 0 la Buzău, iar în retur confruntarea dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, scor 1 la 1. Întâlnirea de sâmbătă are loc în turul play-out-ului, urmând ca la doar o săptămână distanţă, ilfovenii să revină în Crâng pentru ultimul joc al campionatului împotriva buzoienilor.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.