AUDIO. Trezorierul AJF şi-a dat demisia după ce membrii CEx au solicitat audit pentru ultimii patru ani!

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

COSCONEA

Şedinţa ordinară a lunii aprilie a Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a cutremurat forul buzoian din temelii. Înainte de a îşi înainta demisia din funcţia de membru, Sorin Cîrjan a solicitat un audit care să cuprindă activitatea financiară a forului condus de Coşconea din ultimii patru ani. Ceilalţi membri au fost de acord, însă trezorierul Asociaţiei Judeţene de Fotbal a făcut scandal, ameninţând cu demisia.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a ajuns un circ. Nenumăratele frământări din interiorul acestia, cauzate de neînţelegerile dintre preşedintele Pompiliu Coşconea şi o parte a membrilor Comitetului Executiv fac ca activitatea forului buzoian să stagneze.Vicele râmnicean, Sorin Cîrjan a solicitat un raport privitor la situaţia financiară a asociaţiei buzoiene în ultimii patru ani, moment în care doamna Berbecaru, trezorierul asociaţiei a hotărât să demisioneze din funcţie.

Audio. Sorin Cîrjan: „Aştept cu interes rezultatele auditului!”

În replică, preşedintele suspendat Pompiliu Coşconea a spus că alături de contabila AJF Buzău, au intenţionat să îşi dea demisia încă doi membrii cu vechime din forul buzoian: Mircea Chisling, preşedintele Comisiei de Competiţii şi Marian Lambru, secretarul general, nu din cauza presiunilor exercitate de cei care îşi doresc „puterea”, ci din loialitate faţă de conducătorul suspendat.

Audio. Pompiliu Coşconea: „Băi staţi cuminţi să vedem ce hotărăsc membrii afiliaţi!”

Toată situaţia creată în ultimele zile la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău se va lămuri în cel mult o lună, când va fi organizată Adunarea Generală a membrilor afiliaţi forului buzoian, care va decide dacă Pompiliu Coşconea va continua în fruntea AJF sau vor avea loc alegeri anticipate.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.