Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Evoluții impresionante pentru micuța Alexia Ioana Tatu, jucătoarea buzoiancă legitimată la Ten Club Tenis. Sportiva pregătită de Gabi Caloian a participat recent la Azores Open U12, turneu Tennis Europe de Categoria 2, disputat în Portugalia, la Ponta Delgada.

Alexia s-a aflat pentru prima data în cariera ei la un turneu Tennis Europe, iar micuța buzoiancă nu a dezamăgit, dimpotrivă a jucat incredibil, reușind să-și asigure prezența în ambele finale, la simplu și la dublu.

După ce a câștigat cu două victorii Grupa G, de calificare, Alexia a ajuns printre cele mai bune opt jucătoare din turneu. Cel mai dificil meci pentru ea a fost în semifinale, câștigat de Alexia Ioana cu 6-1, 2-6, 10-5, în fața unei jucătoare din Africa de Sud, Wozuko Mdlulwa, pentru că finala cu Sultana Mavric, din Elveția, nu a a avut istoric: un categoric 6-3, 6-1, pentru Alexia Ioana.


Învinsă în finala de simplu, Mavric și-a luat revanșa la dublu. Alexia Ioana Tatu a făcut pereche cu Aleksandra Rozkalne, o jucătoare din Letonia, cele două fiind învinse în ultimul act, cu 6-2, 6-4, de perechea Sultana Mavric/Nastasija Nesterovic (GER).

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.